donem impuls a l'emprenedor!

Startup Capital, convocatòria oberta d’ajuts directes per a startups tecnològiques emergents

17/10/2019 09:09

Startup Capital és un ajut directe per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat. Si estàs començant i necessites finançament, Startup Capital et dona un impuls! La convocatòria 2019 és oberta, presenta-hi la teva startup!

Un impuls definitiu per a la teva startup tecnològica.

L’ajut és per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat.

Què ofereix?

Startup Capital és un ajut directe de fins a 75.000 € per a startups tecnològiques de creació recent.

L’ajut s’ha de destinar a finançar actuacions derivades de l’execució del pla d’empresa, des de l’administració i gestió de les operacions de l’empresa fins al desenvolupament i comercialització dels productes i serveis.

Són despeses justificables les de personal, les d’inversió en materials i equipaments, les de lloguer d’espais, les de contractació de serveis legals, les d’elaboració d’estratègies de comunicació o les d’adquisició de llicències per a l’ús de softwares, entre d’altres.

A qui va dirigit?

Aquest ajut es dirigeix a startups que han d’estar constituïdes en el moment de publicació de les bases al DOGC i han de tenir com a màxim 2 anys de vida en el moment de sol·licitud. A més, han de tenir la tecnologia com a factor diferencial, han d'estar en fase inicial i han de necessitar un impuls per accedir a les primeres rondes de finançament privat.

Condicions

  •     L’ajut és en concurrència pública a fons perdut i no necessita aval.
  •     S’atorga una quantitat mínima de 45.000 € i una màxima de 75.000 € per empresa.
  •     L’import subvencionable pot arribar al 75%.
  •     En cas que l’empresa ho sol·liciti, es pot lliurar una bestreta del 80% en el moment d’atorgar l’ajut, sense necessitat de garanties.
  •     Les empreses candidates han de disposar de certificat digital.

Sol·licitud

La convocatòria 2019 és oberta fins al 5 de novembre del 2019 a les 14:00

Presenta-hi la teva startup! 
Contacta  per a més informació!


Enllaços relacionats

Bases de la convocatòria 2019

Memòria tècnica de la sol·licitud pdf icon [259,88 kB ]

 

Veure totes les notícies