donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell impulsa el comerç local de proximitat a través d’iniciatives de venda online

23/10/2019 14:06

L’Ajuntament de Martorell a través de la Regidoria de Comerç vol impulsar el comerç local posant a l’abast dels comerciants una plataforma de comerç online per facilitar la seva presència a internet i la venda online dels seus productes i/o serveis agrupant el comerç de proximitat.

Més d’una setantena de comerciants han assistit aquest dimarts a la jornada informativa realitzada al Complex Educatiu, on s’ha explicat les funcionalitats i característiques  d’una plataforma que ofereix les últimes tendències comercials en internet i dóna l’oportunitat al comerç de proximitat d’arribar a un públic més ampli.

APROP Martorell, es tracta d’una solució innovadora que posa a l’abast dels comerciants la possibilitat d’oferir els productes i serveis a nous públics, mitjançant internet.
L’objectiu d’aquesta plataforma és agrupar tot el comerç local del municipi en una eina tecnològica de relació més propera entre el comerç i el consumidor reforçant així el teixit comercial i garantir la seva competitivitat. La plataforma facilita la presència online global dels comerços de Martorell i ofereix com a valor afegit el servei d’entrega a domicili dels productes als seus clients. Un cop la majoria de comerços de Martorell estiguin afegits a la plataforma, es farà una campanya de difusió per acompanyar-ne el llançament i donar-ho a conèixer massivament.

APROP és una empresa emprenedora que ja ha posat en marxa els seus serveis en altres municipis amb resultats valorats molt positivament tant pels comerciants com pels consumidors i consumidores finals.

Les persones interessades poden rebre més informació a través del següent enllaç: https://aprop.online/registre-martorell/

 

Veure totes les notícies