donem impuls a l'emprenedor!

Nova trobada empresarial en els “Esmorzars amb l’Alcalde” a Promoció Econòmica

22/11/2019 15:01

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha acollit aquest matí un nou ‘Esmorzars amb l’alcalde’, trobades empresarials mensuals on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

En aquesta novena trobada realitzada com sempre al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, s’ha comptat amb l’assistència de vuit empresaris/ies de cinc empreses Martorell; sra. Cori Ruiz i sr. Gabriel Bolsico, Directora regional de RRHH i Director de CARREFOUR Martorell,  sr. José Perez  i Melanie Romero Manager i Logistics Manager de KAUTEX-GRUPO VALMO, sr. Antonio Garcia gerent Agencia SANTA LUCIA, sr. Ignasi Serna Delegat Oficina GRUPO TEMPORING i Daniel Montesinos de VAYABITS,  empresa ubicada al despatx número 4 del viver d’empreses Molí Empresa.

En aquestes trobades l’alcalde de Martorell, el sr. Xavier Fonollosa,  es troba amb representants del teixit empresarial martorellenc per afavorir el contacte directe en un ambient informal. Es tracta d’un espai d’informació, comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local. A banda de les empreses convidades i l’alcalde de Martorell també assisteixen la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, la Rosa Cadenas, la cap tècnica del departament Carme Moles i les tècniques del servei.

Les trobades es realitzen  a la planta baixa del Molí Fariner al nou espai office i són petites reunions informals properes per compartir experiències de les empreses i detectar possibles col•laboracions alhora que es presenta els serveis adreçats a les empreses que s’ofereixen des de Promoció Econòmica, mentre se serveix un petit esmorzar. A l’acabar l’esmorzar i després de la presentació de  tots els serveis del departament es convida a les empreses a visitar totes les instal•lacions el centre. Aquestes trobades tenen molt bona acollida per part de les empreses assistents i valoren l’experiència com una bona iniciativa per mantenir contacte amb altres empresaris i conèixer tots els serveis i equipaments que l’Ajuntament posa a la seva disposició.

Des del departament de Promoció Econòmica es considera necessari l’apropament entre el teixit empresarial del municipi i l’administració a través d’aquestes trobades properes i directes amb  l’alcalde i els representants de l’ajuntament.  La nostra entitat pretén ser el punt de trobada de les empreses perquè, de forma conjunta, puguem dissenyar i treballar en programes adequats al nostre teixit empresarial establint vincles de cooperació públic-privats i detectar les necessitats per treballar conjuntament.

Veure totes les notícies