donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell organitza un World Cafè per l’impuls de la col·laboració i oportunitats empresarials a Martorell i Territori

25/11/2019 08:29

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner organitza el proper divendres 29 de novembre de 2019 de 9 a 13h la Jornada “World Café: Impuls de la Col·laboració i Oportunitats Empresarials a Martorell i Territori” amb l’objectiu de fomentar la col·laboració empresarial entre les empreses del territori així com també facilitar l’inici de la creació d’una associació empresarial a Martorell.

La jornada networking s’adreça a empresaris/ies i directius d'empreses, gestors d'organitzacions i empreses socials, emprenedors, empreses dels polígons, empreses del viver o coworking, empreses d'un sector específic, etc… empreses i emprenedors del territori

El format d’aquesta jornada es basa en la tècnica WorldCafé, una dinàmica d’innovació i col•laboració que fomenta l’intercanvi d’aportacions i la generació de consensos entre els assistents, així com també la coneixença, generació de confiança i oportunitats entre ells. La metodologia del “World Cafè” és un mètode d’innovació similar a les converses que es creen en la taula d’un cafè, facilitant una xarxa informal de converses sobre temes d’interès, permetent treballar reptes complexos de forma col•laborativa.

Aquesta reunió empresarial, que anirà a càrrec de Jordi Puigdellívol d’”Start.up innovation Sherpa”, vol potenciar el desenvolupament econòmic i empresarial als polígons i empreses de Martorell, contribuint a fer més competitius tant els polígons d’activitat econòmica com les seves empreses. Per això, la jornada està orientada cap aquests tres objectius:

  • Impulsar la col•laboració interempresarial a Martorell i territorio
  • Generar confiança i oportunitats de negoci entreles empreses del municipi.
  • Potenciar la relació entre l’Ajuntament i el teixit empresarial dels polígons.

Els beneficis de la cooperació i l'exploració creativa amb un brainstorming express seran altres continguts de la sessió.

Programa Jornada World Café


La jornada es realitzarà el divendres 29 de novembre de 2019 de 9 a 13h a la Sala d’Actes del centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n 08760 Martorell)

El programa de la jornada World Café será el següent:

9.00h  Recepció i Acreditacions

9.30h  Benvinguda: Rosa Cadenas Prados, Regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme

9.35h  Conferència-col•loqui “Impulsant la Col•laboració Empresarial”: Jordi Puigdellívol, SHERPA.cat

10.15h Experiències d’Associacionisme Empresarial: Montserrat Rico, Tècnica de la Subsecció de Sectors Productius Diba i Cristina Torruella, Tècnica Empresa Ajuntament de Ripollet

10.45h Esmorzar networking

11.30h Dinàmica WORLD CAFÈ: Converses entorn als reptes empresarials de Martorell. Coneixences, confiança i oportunitats entre les empreses i pel desenvolupament econòmic de Martorell.

  • Promoció empresarial i d’infraestructures de Martorell.
  • Impuls de l’associació d’empreses de Martorell.
  • Col·laboració empresarial i oportunitats
  • Coneixença, networking i confiança.

13.00h  Cloenda: Sr. Xavier Fonollosa Comas, Alcalde de Martorell.

Les persones interessades a assistir a la jornada han de realitzar la seva inscripció en el següent enllaç; INSCRIU-T’HI AQUÍ o al telèfon 93 775 31 01.

http://bit.ly/worldcafemartorell

Veure totes les notícies