donem impuls a l'emprenedor!

Els comerciants obsequien els clients amb descomptes per patinar a la pista de gel

04/12/2019 10:44

La pista de gel de la plaça Mare Caterina s’ha convertit en l’epicentre de la campanya comercial que promou l’Ajuntament de Martorell per incentivar les compres nadalenques. Els establiments de Nou Martorell i Fem Vila compensen els seus clients amb descomptes, premis i entrades gratuïtes. A més, tots els escolars i clubs esportius martorellencs reben entrades de franc perquè cap infant es quedi sense lliscar pel gel en aquestes dates.

Amb l’objectiu d’atraure clients potencials al teixit comercial local, la pista de gel ha canviat enguany d’ubicació i ha passat de la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal a darrera del Mercat Les Bòbiles. La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, afirma que “al Nadal es barregen les activitats lúdiques amb les compres, per això hem vinculat la pista de gel a la zona comercial, per afavorir el passar una estona en família i quedar-s’hi”.

La pista de gel és oberta del 22 de novembre al 6 de gener. A partir de 13 de desembre, s’instal·laran casetes nadalenques, de gastronomia i atraccions infantils al voltant, i també a la plaça de l’Església de la Vila, coincidint amb la celebració de Santa Llúcia.

Entrades gratuïtes pels escolars i clubs esportius

Amb la voluntat que cap infant martorellenc es quedi sense passar com a mínim un cop per la pista de gel, l’Ajuntament ha repartit més de 4.400 entrades a les escoles i instituts per lliurar-ne una a cada alumne. Fins al 19 de desembre, cada matí en horari lectiu, els alumnes de 2n a 6è de primària fan sortides de 45 minuts per torns a la pista, mentre que a les tardes ho fan els clubs esportius. De moment, hi han passat grups del CF Martorell, la UFS Martorell, el Martorell Gimnàstic Club, el Club Volei Martorell, el Club Judo Martorell i el CN Martorell.

Els horaris de la pista de gel són, de 17.00 a 21.00h, de dilluns a divendres i, d’11.00 a 14.30h i de 16.00 a 21.00h, els caps de setmana i festius. El preu és de cinc euros per 30 minuts i s’hi poden llogar els grampons (per als acompanyants, a un preu de tres euros) i comprar-hi els guants, d’ús obligatori, a dos euros.

Veure totes les notícies