donem impuls a l'emprenedor!

“VOLS POTENCIAR EL TEU NEGOCI?” és el Networking empresarial que “FEM XARXA, FEM EMPRESA” organitza aquest febrer a Abrera

22/01/2020 13:19

Els vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, comencen l’any amb una trobada empresarial per consolidar les sinergies del territori.

El programa supramunicipal ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’ organitza el proper 14 de febrer 2020 a l’Auditori polivalent d’Abrera el networking empresarial del Baix Llobregat Nord per les empreses, comerços i emprenedors del territori, amb la finalitat d’incrementar les sinergies, col·laboració i coneixement del teixit empresarial. El networking, amb el títol “Vols potenciar el teu negoci?”, vol llançar un missatge d’unitat, competitivitat i futur emprenedor i empresarial del territori, tot compartint informació sobre aspectes importants que potencien la competitivitat.

L’acte està dividit en dues parts, una primera amb tres conferències -“Design thinking; donant resposta a necessitats reals dels clients” a càrrec del Consultor Marc Fernández; “Iniciant la internacionalització i exportació a l’empresa”, a càrrec de la consultora Meritxell Junyent, i “Experiència d’emprenedoria a l’àmbit de l’assessoria sobre la Identitat digital corporativa”, a càrrec de la consultora Ivette García. Aquestes tres xerrades volen destacar tres aspectes importants al món empresarial necessaris per a la competitivitat actual.

La segona part de l’acte és el Networking empresarial a càrrec de Xavier Tovar, de la consultora Societat i Empresa, amb diferents dinàmiques i jocs que conduiran els participants a l’enfortiment col·lectiu des del coneixement i projecció empresarial.

Programa del Networking


09.00 h Cafè, acreditacions i benvinguda.

09.30 h Presentació del Networking a càrrec de Societat i Empresa.

09.40 h Benvinguda a càrrec del Sr. Jesús Naharro Rodríguez, alcalde de l’Ajuntament d´Abrera.

09.50 h Conferència: “Iniciant la internacionalització i exportació a l’empresa”.
Experta: Meritxell Junyent

10.10h Conferència: “Experiència d’emprenedoria a l’àmbit de l’assessoria sobre la Identitat
digital corporativa”.

Experta: Ivette García

10.30 h Coffee break.

10.45 h Networking: Potenciant el Baix Llobregat Nord.   Dirigit per Societat i Empresa.

13.15 h Conferència: “Design Thinking, donant resposta a necessitats reals dels clients”.
Expert: Marc Fernández.

13.35 h Cloenda i refrigeri.

 

Fem Xarxa, Fem Empresa


El Programa “Fem Xarxa, Fem Empresa” va començar l’any 2014 amb la idea de donar resposta conjunta a les empreses i emprenedors dels vuit ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat -Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires. També participa en el programa la Diputació de Barcelona i el Fons Social Europeu. El programa organitza també al llarg de l’any un concurs empresarial i ofereix assessorament gratuït a empreses i emprenedors sobre tots els aspectes del món empresarial.


MÉS INFORMACIÓ: https://cutt.ly/BraJ5Gn
PLACES LIMITADES: (150 participants)  Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions
INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç) 
ORGANITZA: Societat i Empresa, i "Fem Xarxa Fem Empresa"

 

Veure totes les notícies