donem impuls a l'emprenedor!

Programa d'Immersió en Silicon Valley de Desafía San Francisco

23/01/2020 08:33

Obert el termini d'inscripció fins al 9 de febrer 2020 per a l'edició d'hivern 2020 del Programa d'Immersió a Silicon Valley de Desafía San Francisco.

Aquesta iniciativa, posada en marxa per l'ICEX i Red.es, permet a startups tecnològiques espanyoles accedir a un programa de formació de dues setmanes, durant el qual els participants podran rebre assessorament d'inversors i experts, conèixer l'entorn, interactuar amb agents i actors de l'ecosistema d'innovació, i valorar i planificar l'entrada i expansió al centre mundial de tecnologia.

Les startups interessades a participar poden trobar més informació i inscriure a través del web https://www.sanfrancisco.desafia.gob.es/programs. Per ser considerades han d'haver desenvolupat un producte o servei d'alt valor tecnològic, i comptar amb un model de negoci demostrat. També han d'estar registrades a Espanya.

El Programa consisteix en una jornada de preparació a Madrid el 3 de març i dues setmanes intensives a San Francisco i Silicon Valley del 23 de març al 3 d'abril, amb mentories i tallers especialitzats, reunions estratègiques i esdeveniments de networking. Durant el programa els seleccionats tindran l'oportunitat d'interactuar amb experts en inversió, lleis, oratòria, màrqueting, emprenedoria, desenvolupament de negoci i estratègia, així com amb emprenedors espanyols reeixits als EUA.

QUI

Petites i mitjanes empreses tecnològiques que:

·Estan radicats a Espanya o són fundats per un ciutadà espanyol.
·Tenir tracció (ingressos i / o finançament)
·Considerar el mercat nord-americà d'importància estratègica.
·Tenir un oficial de nivell C que domini l'anglès i que assisteixi al programa.

QUAN


PROGRAMA D'IMMERSIÓ HIVERN 2020

·Convocatòria de sol·licituds: Del 25 de novembre de 2019 al 9 de febrer de 2020

·Entrenament de Madrid: Del 3 de març al 2020

·Programa de Silicon Valley: Del 23 de març fins el 3 d'abril de 2020

COM

El programa és gratuït. Els participants només han de cobrir les despeses del viatge, allotjament i manutenció mentre estiguin a Madrid i San Francisco.

APLICAR AQUÍ

Per a més informació:
https://www.sanfrancisco.desafia.gob.es/programs

Veure totes les notícies