donem impuls a l'emprenedor!

Maria Batet ens descobrirà a través del joc com estimular l’autonomia la i la creativitat dels nostres fills

28/01/2020 13:56

El proper 3 de febrer les 17.00 h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la professora i entrenadora d’emprenedors, Maria Batet, orientarà a les famílies sobre com estimular des de casa la creativitat i l'autonomia dels nostres fills/es a través del joc amb el taller per a famílies "COM ESTIMULAR LA CREATIVITAT I L’AUTONOMIA DELS NOSTRES FILLS/ES JUGANT”.

Aquesta conferència, emmarcada en el projecte educatiu “Cultura Emprenedora a l’Escola” del que participen enguany a Martorell les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i El Pontarró, és promoguda per les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Diputació de Barcelona i els 8 municipis del Baix Llobregat Nord amb el projecte supramunicipal "FEM XARXA, FEM EMPRESA".

L’objectiu del taller és ajudar a les famílies a descubrir què és la creativitat i com, a partir de jocs senzills i divertits poden estimular aquest pensament a casa, gaudint del plaer de generar noves idees, comprenent el significat i la importancia del pensament creatiu, com es fomenta l’autonomia i Descobrir les habilitats bàsiques a treballar amb els seus fills : fer-se bones preguntes, associar idees, improvisar, imaginar.

El taller dura 2 hores i s’adreça a mares/pares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys i és totalment gratuït.

Inscripcions


Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent FORMULARI ONLINE  

Les famílies que ho necessitin disposaran d'un servei d'acollida pels seus fills durant la conferència.


Projecte  “Cultura Emprenedora a l’Escola” 


El projecte  “Cultura Emprenedora a l’Escola” es va iniciar el curs 2013-2014 a Martorell amb els alumnes de 5è de l’Escola José Echegaray i aquest curs hi participen tres escoles de Martorell,  l’Escola Mercè Rodoreda, l’escola José Echegaray i l’escola d’educació especial El Pontarró. ?
Es tracta d'una experiència promoguda per la Diputació de Barcelona i proposada a les escoles per l'Ajuntament de Martorell a través de les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica que té com a objectiu promoure la cultura emprenedora a l'escola i formar alumnes amb altes capacitats de resposta davant les necessitats del món actual i del seu futur. ??

Els objectius del programa van més enllà de les activitats que es porten a terme a 5è i responen a la necessitat de conscienciar a tota la comunitat educativa i emprendre accions conjuntes que afavoreixin els objectius del programa a les escoles des de tots els nivells educatius i formi part del Projecte Educatiu dels Centres. Aquesta actuació té la consideració de Programa d'Innovació Educativa pel Departament d'Ensenyament i compta amb la implicació de tots els Claustres.

Enllaços relacionats

FORMULARI INSCRIPCIÓ ONLINE 

Cultura Emprenedora a l'Escola 

Maria Batet

Veure totes les notícies