donem impuls a l'emprenedor!

1a Reunió de treball per a la creació de l’Associació Empresarial de Martorell

30/01/2020 08:26

Una vintena d’empresaris/es de Martorell van assistir aquest dimarts a la tarda, a la primera reunió de treball per a l’impuls i la creació del grup motor de la futura Associació Empresarial de Martorell, celebrada a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Martorell ha impulsat la primera reunió de treball per iniciar la constitució de l’Associació Empresarial de Martorell segons es va acordar amb els empresaris assistents al mes de novembre a la Jornada “World Cafè”.

L’objectiu de la trobada inicial “World Cafè” va ser fomentar la col·laboració empresarial entre les empreses del territori per facilitar l’inici de la creació d’una associació empresarial a Martorell a través de diferents dinàmiques de treball potenciant el diàleg i l’intercanvi d’opinions. Concretament, els assistents a la jornada es van distribuir en quatre grans grups on van abordar aspectes tan diversos com la relació entre Ajuntament  i empresa; l’impuls de l’associació d’empreses de Martorell; la col·laboració empresarial i oportunitats; i la necessitat dels empresaris de conèixer més i millor les empreses que tenen al seu voltant fent networking.

Totes les propostes i necessitats del teixit empresarial assistent manifestades al “World Cafè” van propiciar la realització d’aquesta 1a reunió de treball per donar un pas més en l’impuls i suport de la creació d’una associació empresarial a Martorell. 

Durant la jornada es van presentar les necessitats especifiques sorgides al World Cafè, englobades en 6 àmbits d’actuació com a posible pla inicial de treball; Organització, planificació i gestió, Infraestructures de serveis, Mobilitat, Entorn urbà i espais, Serveis i recursos per empreses i personal, i Promoció i Comunicació. Posteriorment es va plantejar l’opció més viable de constitució de l’associació proposant la creació de dues entitats “l’Associació Empresarial de Polígons d’Activitat Econòmica de Martorell” i “l’Associació d’empresaris/ies de Martorell”.

Finalment es va animar als assistents a formar part del grup motor d’aquestes entitats emplaçant en una 2a trobada on es continuarà treballant per constituir l’organització i els models d’estatuts per a la creció de l’associació.

La reunió va estar conduida per la Regidora de Promoció Econòmica i Comerç, la Rosa Cadenas, la cap tècnic de Promoció Econòmica, La Carme Moles i el coordinador de l' Àrea Econòmica,d' Organització i Règim Interior, el Jordi Sánchez, i va comptar amb l’assistència d’una vintena d’empresaris/ies de Martorell majoritariament dels Polígons d’activitat econòmica.

Des de l’Ajuntament de Martorell seguim treballant per facilitar i propiciar aquest entorn de treball i cooperació empresarial i aconseguir fer realitat aquesta Associació empresarial de Martorell per contribuir a l’impuls de la competitivitat i el foment del desenvolupament econòmic dels PAE i del teixit empresarial de Martorell.

Amb el suport:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

Veure totes les notícies