donem impuls a l'emprenedor!

El Centre de Promoció Econòmica ofereix novament el curs “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials”

05/02/2020 13:25

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell impulsa de nou a través de la consultora de formació ETIF el curs CP “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

El curs certificat de professionalitat “Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials” té una durada total de 470 hores corresponents al certificat de professionalitat de nivell 2 estructurades en 7 mòduls formatius de 370 hores teòriques, un mòdul de pràctiques professionals  de 80 hores i un mòdul de formació complementària de 20 hores, i acredita als alumnes per treballar en institucions d’atenció a persones amb dependència: residències i casals d’avis, centres de dia, centres de salut mental, etc..

El principal objectiu d’aquest curs és formar a l’alumne/a per desenvolupar la seva activitat professional en el sector de prestació de serveis socials a persones en institucions de caràcter social. Aquest perfil professional té com a tasca principal atendre a persones dependents en institucions on es desenvolupi la seva actuació, mitjançant les estratègies dissenyades per l’equip interdisciplinari competent, per tal de mantenir i millorar l’autonomia personal del pacient i les seves relacions amb l’entorn.

El 13 de febrer de 2020 a les 10.30h es realitza la sessió informativa al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, on s’explicarà amb més detall els continguts de la formació i es realitzarà la selecció prèvia dels participants.
Aquelles persones que no puguin acreditar la titulació mínima requerida per aquesta formació de nivell 2 (Graduat escolar, ESO  o equivalent / Prova accés CFGM / Prova d’accés a la universitat +25a o +45ª), podran realitzar una prova de competències del nivell equivalent que es realitzarà el dia 21 de febrer de 2020 a les 10.30h.

L’inici de la formació està prevista pel 09 de març i finalitzarà el  27 de juliol de 2020, es realitzarà de forma intensiva de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

Gran índex d’inserció laboral

El centre de Promoció Econòmica impulsa aquesta formació ja que es tracta d’un dels cursos més demandants entre els usuaris/ies del servei i amb més index d’inserció al mercat laboral. En edicions anteriors d’aquest curs, els alumnes participants un cop finalitzades les practiques, van aconseguir feina facilment gràcies a aquesta formació.  Destaquem la importància de la formació específica que s'imparteix des de la regidoria de Promoció Econòmica per a aquesta inclusió laboral per a nínxols de mercat concrets.

Informació i preinscripcions

Per poder participar en el procés de selecció cal omplir el formulari de PREINSCRIPCIÓ ONLINE, o adreçar-se a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell • Tel. 93 775 31 01 • moliempresa@martorell.cat) qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 10.00 h i les 13.00 h per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.


Més informació:  www.moliempresa.cat

 

  

 

 

Veure totes les notícies