donem impuls a l'emprenedor!

Maria Batet juga amb la creativitat en família al Molí Empresa

06/02/2020 10:15

La professora i entrenadora d’emprenedors Maria Batet va impartir aquest dilluns al Centre de Promoció Econòmica el taller “Idees de Bombers; Com estimular la creativitat i l’autonomia dels nostres fills/es jugant”, per aprendre a estimular des de casa la creativitat i l'autonomia dels nostres fills/es a través del joc. La xerrada va comptar amb l’assistència d’una desena de pares i mares amb fills d’entre 0 i 16 anys.

Aquesta conferència, emmarcada en el projecte educatiu “Cultura Emprenedora a l’Escola” del que participen enguany a Martorell les escoles José Echegaray, Mercè Rodoreda i El Pontarró, és promoguda per les Regidories d’Ensenyament i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona amb el suport de la Diputació de Barcelona i els 8 municipis del Baix Llobregat Nord amb el projecte supramunicipal "FEM XARXA, FEM EMPRESA".

L’objectiu del taller és ajudar a les famílies a descubrir què és la creativitat i com, a partir de jocs senzills i divertits poden estimular aquest pensament a casa, gaudint del plaer de generar noves idees, comprenent el significat i la importancia del pensament creatiu, com es fomenta l’autonomia i Descobrir les habilitats bàsiques a treballar amb els seus fills: fer-se bones preguntes, associar idees, improvisar, imaginar.

Maria Batet durant el taller, de 2 hores de durada, va mostrar diferents dinàmiques senzilles per realitzar a casa amb els nostres fills i que ens ajudaran a fomentar la seva creativitat i ha despertar el seu interés per desenvolupar idees creatives mitjançant el joc.


Enllaços relacionats


Cultura Emprenedora a l'Escola

Maria Batet

 

Veure totes les notícies