donem impuls a l'emprenedor!

Fòrum d'Inversió ACCIÓ 2020, Presenta la teva startup abans del 16 de febrer!

10/02/2020 11:51

El Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2020 és el pitch d'startups més gran de Catalunya. Els 21 finalistes presentaran la seva startup al maig, davant d'un auditori únic, ple d'emprenedors i d'inversors privats o fons de capital risc.

Vols impulsar la teva startup i viure la mateixa experiència que empreses com VEnvirotech, Hemav, Red Points, STAT-Diagnostica o Ability Pharma?

Afanya't! Presenta la teva candidatura abans del 16 de febrer per participar al Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2020 i presentar la teva empresa en el pitch més gran de Catalunya. Els finalistes presentareu la vostra startup el mes de maig, davant d'un auditori únic, ple d'emprenedors i d'inversors.

Tindràs l’oportunitat d’accedir a inversors privats i fons de capital risc locals i internacionals, de fer networking i d'obtenir diversos premis. Sigues un dels 21 finalistes del Fòrum d’Inversió 2020, que enguany celebra la 25a edició.

Busquem startups innovadores, ambicioses i amb elevat potencial de creixement, que busquin capital d'inversors privats (business angels) o fons de capital risc (venture capital). T’hi volem veure!

Com funciona?


Requisits

·Empresa constituïda amb un màxim de cinc anys de vida i amb seu social a Catalunya.

·Empresa en funcionament i amb un pla de negoci detallat (amb projeccions financeres).

Selecció d'empreses

·Per a la selecció de les startups es valoraran els aspectes següents: maduresa del projecte, avantatge diferencial i innovador que ofereix el producte o el servei, mercat potencial i impacte social, implicació i diners invertits, i complementarietat de l'equip emprenedor.

·D'entre totes les candidatures, se seleccionaran 50 startups i s'inclouran al Catàleg d'empreses amb potencial de creixement, que es difondrà en català i anglès a través de plataformes, butlletins i xarxes socials d'ACCIÓ, amb un impacte global d'unes 130.000 persones. A més, el catàleg es farà arribar als principals fons de capital risc i xarxes d'inversors privats de Catalunya.

·D'entre les 50 seleccionades, s'escolliran les 24 empreses que rebran formació per fer les presentacions el dia del Fòrum d'Inversió. La comunicació dels resultats de la selecció als emprenedors es farà al voltant del 30 de març del 2020.

·Les empreses seleccionades hauran d'assistir a una reunió (15 d'abril) on s’explicarà la dinàmica del Fòrum d’Inversió, i a dues sessions de formació per fer presentacions en anglès atractives de cara als inversors. Les sessions es duran a terme a ACCIÓ i l'assistència serà obligatòria.

·La primera sessió de formació tindrà lloc del 27 al 30 d'abril i la segona el 4 o 5 de maig, en funció del grup o sector. Un cop finalitzada la formació s'escolliran les 21 finalistes per presentar els projectes davant del públic al Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ 2020, el 12 de maig.

Com presento la meva startup?


Per participar al Fòrum d’Inversió, segueix els passos següents:

1.  Descarrega't i emplena aquest model de resum executiu.
Important: aquest resum executiu serà el que es publicarà al Catàleg d’empreses (l’edició de 2019 ha rebut més de 2.000 visites), en el cas que la teva empresa sigui seleccionada. Per això, et recomanem que emplenis tots els camps amb les dades correctes per tal que la teva empresa projecti la millor imatge.
El Catàleg d’empreses es publica en català i en anglès.

Suport per emplenar el resum executiu:

·Llistat d'àmbits sectorials RIS3

·Exemples de resums executius

2.  Prepara els següents documents:

·El pla de negoci de la teva empresa (pdf o powerpoint)
·Logotips* (empresa + entitats col·laboradores) (RGB, 72 dpi i jpg)
·Fotos de totes les persones fundadores (RGB, 72 dpi i jpg)

(*) Els logotips es refereixen a: el logo de l’empresa (obligatori) i/o altres logos si s’escau. Per exemple, si esteu a una incubadora, esteu en una unitat de valorització, teniu inversors d’una xarxa d'inversors privats o participeu al programa Start-up Catalonia, caldrà que els afegiu.

3.  Comprimeix en un arxiu .zip tota la documentació dels passos 1 i 2 i adjunta'l en el formulari d'inscripció per presentar la teva startup. Tens temps fins al 16 de febrer del 2020.

4.  Registra't al Barcelona & Catalonia Startup Hub. Per participar en el Fòrum d'Inversió 2020 cal que estiguis registrat al directori de startups d'ACCIÓ Barcelona & Catalonia Startup Hub a través d'aquest formulari. Si ja estàs registra't, entra-hi igualment i actualitza les teves dades.

 

Veure totes les notícies