donem impuls a l'emprenedor!

El comerç de Martorell posa en marxa la venda online dels seus productes

14/02/2020 07:50

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Comerç, impulsa la digitalització del seu comerç local proposant una eina de comerç online als comerciants per facilitar la seva presència a internet i la venda online dels seus productes i/o serveis, agrupant el comerç de proximitat en el marketplace APROP que ha començat a funcionar aquesta setmana.

A Martorell seguim donant suport al comerç local impulsant la seva presencia online. Ara pots trobar també la teva botiga de sempre a només un clic a: https://martorell.aprop.online.

Aquesta nova plataforma, que inicia el seu camí amb 17 establiments adherits, suposa pel comerç local un canal directe de venda amb els consumidors mantenint la seva botiga oberta cada dia de l’any, les 24 hores oferint també al seus clients el servei a domicili de les compres amb l’objectiu d’incrementar el volum de negoci del comerç de proximitat amb la màxima comoditat pels ciutadans de Martorell.

L’objectiu d’aquesta plataforma és agrupar tot el comerç del municipi en una eina tecnològica de relació més propera entre el comerç i el consumidor reforçant així el teixit comercial i garantir la seva competitivitat. La plataforma facilita la presència online global dels comerços de Martorell donant l’oportunitat d’arribar a un públic més ampli oferint com a valor afegit el servei d’entrega a domicili dels productes.

L’Ajuntament de Martorell treballa per reforçar i ajudar al nostre comerç local facilitant el contacte de les botigues de sempre amb els consumidors d’avui i les noves necessitats proposant. “Apostem fermament pel comerç de proximitat i per facilitar als martorellencs i martorellenques els seus nous hàbits de compra online, pretenem fer un pas endavant i adequar digitalment el nostre comerç a les noves tendències de compra i venda que ens reclamen noves tecnologies, ajudant i proposant noves eines als comerciants que vulguin innovar a incorporar en els seus negocis nous mitjans de venda de proximitat per internet.” afirma la Regidora de Comerç, Rosa Cadenas.

La plataforma ja es troba en funcionament ofereix als nous usuaris un descompte del 5% en la primera compra amb el codi AJMARTORELL. El marketplace agrupa en una mateixa plataforma tots el comerços de Martorell que es van sumant a l’iniciativa donant un pas més en la seva voluntad d’innovació i visibilitzar els seus productes a través de la venda online facilitant la compra de proximitat als ciutadans.

Des de l'Ajuntament de Martorell es segueix treballant per continuar impulsant l'economia local, les nostres empreses, el nostre comerç.  A Martorell tenim de tot!  COMPRA AL BARRI, COMPRA A MARTORELL!

Veure totes les notícies