donem impuls a l'emprenedor!

Alumnes de l’IES Guillem Catà de Manresa visiten la factoria Seat i participen en tallers d’emprenedoria al Molí Empresa

18/02/2020 08:22

Alumnes de 1r de Batxillerat Economico-social i 2n de Batxillerat Tecnològic del IES Guillem Catà de Manresa han visitat aquest dilluns el Molí Empresa per participar en un taller de sensibilització d’emprenedoria i creativitat coincidint amb la seva visita a la factoria Seat.

Els alumnes de l'Institut Guillem Catà de Manresa s'han organitzat en dos grups per visitar en aquesta mateixa sortida la factoria Seat i el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell.

La cap de Promoció Econòmica, Carme Moles i la tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria, Ana Millán, han estat les encarregades d’impartir les dues sessions sobre emprenedoria i creativitat als alumnes amb l’objectiu de sensibilitzar aquests joves per prendre consciencia dels valors d’emprendre transmetent la importància de les idees i l’interès emprenedor com una altra possibilitat pel seu futur laboral.

En aquestes sessions, realitzades a dos grups de l’institut manresà, han comptat també amb la intervenció del jove emprenedor del nostre viver d’empreses, el Marc Obiols de l’empresa Obisual Media, ubicada al despatx número 8 del viver d’empreses Molí Empresa.

El Marc un cop més ha donat el seu testimoni i experiències sobre el seu recorregut emprenedor transmetent als joves la seva energia i motivació a l’hora d’emprendre aplicable a tots els àmbits de la vida.

Durant la darrera part de la sessió els participants han realitzat un taller de creativitat amb la finalitat de treballar les idees i entrenar les habilitats emprenedores. Els joves han gaudit també d’un recorregut per l'edifici del Centre de Promoció Econòmica on han pogut conèixer les instal·lacions i tots els serveis que s’ofereixen al centre.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol seguir apostant per promoure l’acció emprenedora entre els joves del nostre municipi i de la resta del territori ajudant i assessorant als emprenedors des dels diferents àmbits.

 

Veure totes les notícies