donem impuls a l'emprenedor!

La Universitat Politècnica de Catalunya organitza la Conferència sobre "Energia i Emergència Climàtica"

10/03/2020 14:48

Aquesta jornada té com a finalitat fer reflexionar al públic assistent (professorat, estudiantat, administracions i empreses) sobre com des dels governs locals i des de les empreses és possible desenvolupar polítiques eco-sostenibles sobre els efectes del canvi climàtic, i la urgent necessitat d’actuar per contrarestar-lo.

La Conferència sobre "Energia i Emergència Climàtica" està prevista pel proper dia 25 de març a l'Auditori de l'edifici Vèrtex (pl. Eusebi Güell, 6, Barcelona). La jornada començarà a les 10h, constarà de varies sessions i finalitzarà a les 18h.
Des de l'any 2014, la UPC, conscienciada amb l'impacte de l'energia d'origen fòssil en el canvi climàtic, va emprendre una intensa tasca de com enfocar la transició energètica centrant-se en sis àmbits de treball, definits a partir de les necessitats humanes bàsiques (alimentació, habitatge, mobilitat, etc.). El resultat final, derivat de diversos anys de feina, es va concretar en el document "Claus per a un Nou Paradigma Energètic", gràcies a la participació de professors i professores, tècnics i tècniques de la UPC, liderats pel professor Carles Riba.

Fruit de tota aquesta feina, s'han anat definint i impulsant un conjunt d'actuacions en els àmbits de la docència, la recerca, la transferència de coneixement i la innovació, així com la definició d’alguns projectes pilot basats en les nostres pròpies infraestructures, que volen ser un  instrument de control per a incidir de forma eficaç en la generació, l’ús i l’aprofitament de l'energia com a punt clau per a fer front a l'emergència climàtica des de l'àmbit acadèmic.

Podeu trobar tota la informació relacionada a la web oficial, així com al programa actualitzat.

Les inscripcions ja són obertes.


Enllaç relacionat

Conferència sobre "Energia i Emergència Climàtica" 

 

Veure totes les notícies