donem impuls a l'emprenedor!

Innovae facilita l’ús gratuït del seu Assistent Tècnic Remot durant la crisi del COVID-19 per fomentar el teletreball

25/03/2020 11:16

Innovae, viverista del Molí Empresa, vol col·laborar en la contenció del coronavirus (COVID-19) oferint gratuïtament el seu Assistent Tècnic Remot (ATR). L’eina permet el suport tècnic a distància i és aplicable a múltiples sectors empresarials. D’aquesta manera es fomenta el teletreball i s’eviten desplaçaments innecessaris.

L’ATR és un assistent tècnic remot basat en realitat augmentada, a través del qual es poden diagnosticar i solucionar incidències tècniques a distància i en temps real. Amb la càmera d’un smartphone, tauleta, ordinador o smartglasses “enfoquem la màquina a supervisar i el tècnic la pot veure a distància, superposar imatges, pintar o escriure indicacions en temps real”, detalla Xavier Riba, responsable d’Innovae. Les sessions es poden gravar, generar informes de les incidències, enviar documents i, fins i tot, utilitzar un xat amb traducció instantània a més de 40 idiomes.

Aquesta eina “fa possible la comunicació bidireccional sense haver de baixar-se cap aplicació. Funcionem amb web, per tant, qualsevol persona des de qualsevol dispositiu pot ser assistida de manera ràpida i senzilla. Empreses de sectors molt diferents l’estan fent servir i els hi està facilitant molt la comunicació”, apunta Riba.

L’empresa ha detectat un repunt rellevant en l’ús del seu ATR durant aquests dies de confinament, ja que pot ajudar a moltes organitzacions a mantenir la seva activitat normal. És per aquest motiu que han decidit donar la possibilitat d’utilitzar-lo sense cost, durant dos mesos, i mantenir així els nivells de servei tècnic reduint la mobilitat als centres de treball.

Els interessats en sol·licitar l’ATR poden posar-se en contacte amb Innovae trucant al 610 17 67 50 o enviant un correu electrònic a xavier.riba@innovae.eu.

Font Informació:

https://noticies.martorell.cat

Veure totes les notícies