donem impuls a l'emprenedor!

El Molí Empresa se suma a les iniciatives per aconseguir material de protecció pel personal sanitari de Martorell

06/04/2020 15:17

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell, davant la crisi sanitària del coronavirus i la manca de material de protecció individual, se suma també a les iniciatives voluntàries coordinades des de l’Ajuntament col·laborant en la producció de material pel personal sanitari del nostre municipi.

En aquesta línia des del centre de Promoció Econòmica s’ha impulsat la coordinació d'un grup de makers voluntaris de Martorell que estan realitzant la impressió 3D de viseres protectores facials per donar tot el suport al sistema sanitari i sociosanitari del nostre municipi.

Gràcies a la col·laboració d'aquests voluntaris i a la donació per part de diferents empreses de materials necessaris es podran fabricar aquestes viseres protectores amb tecnologia d'impressió 3D per abastir els centres sanitaris de Martorell.

Paral·lelament des del Molí Empresa s'ha aconseguit també la donació particular de 200 mascaretes de roba reutilitzables que es faran arribar a les residències de Martorell.

Animem a les persones que disposin d’impressores 3D i es vulguin sumar a aquesta iniciativa es posin en contacte amb nosaltres a través del mail rmoya@martorell.cat o al tel. 630 88 45 28 (Raquel Moya).

També fem una crida a empreses o particulars que vulguin col·laborar en aquesta iniciativa aportant material necessari per a la fabricació d'aquestes viseres de protecció; Filament de PLA de diàmetre 1.75mm preferiblement, cinta elàstica, làmines de plàstic A4…


Donem les gràcies a tots els ciutadans i voluntaris/ies de Martorell que estan donant tot el seu suport per ajudar a superar aquesta situació.

Aquesta situació la vencerem entre tots! Junts ho farem possible!

 

 

Enllaç relacionat: @apagatti.maker

Amb el suport:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

Veure totes les notícies