donem impuls a l'emprenedor!

Per Sant Jordi a Martorell, regala roses i llibres des de casa

21/04/2020 10:31

Aquest dijous 23 d’abril viurem una diada de Sant Jordi diferent, serà un Sant Jordi des de casa. Tot i ser una jornada especial i atípica en confinament, ningú es pot quedar sense el seu llibre i la rosa. Per això, diverses llibreries i floristeries de Martorell ofereixen la possibilitat de comprar roses i llibres per encàrrec.

La celebració de Sant Jordi aquest any serà des de casa, però no per això les floristeries i les llibreries de Martorell deixaran d’estar al servei dels ciutadans i ciutadanes.

El coronavirus i el confinament ens obligaran a viure un Sant Jordi atípic. Enguany no hi haurà ni parades de llibres ni de roses, com tampoc gent al carrer. Ara bé, com ha passat per Setmana Santa, que moltes pastisseries van oferir un servei de repartiment de mones de Pasqua a domicili, algunes llibreries i floristeries també intentaran que, tothom qui ho vulgui, pugui tenir una rosa i un llibre per Sant Jordi a casa.

Diverses llibreries i floristeries de Martorell aquest any reforcen la venda a distància (telèfon, whatsapp, correu electrònic i pàgina web) i el lliurament a domicili (vegeu llista del final). Des de fa dies estan acceptant encàrrecs perquè tothom qui ho vulgui pugui comprar roses per la Diada de Sant Jordi i seran els mateixos comerços els que faran, si és el cas, el repartiment a casa dels seus clients i les seves clientes, garantint totes les mesures preventives.

Regala roses i llibres des de casa, els comerços de Martorell t'ho facilitenl! Celebrem #SantJordi2020 amb el comerç local, fes la teva comanda!

 

- Consulta tots els comerços: http://ow.ly/xQTD50yQW62

 

Veure totes les notícies