donem impuls a l'emprenedor!

Una vintena d’autònoms s’informen sobre les darreres mesures de suport per efectes de COVID-19

23/04/2020 13:59

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha realitzat avui, de manera telemática, la segona acció formativa adreçada a persones emprenedores i empreses programades per aquest any 2020.

L’objectiu de la sessió ha estat  informar de tota l'actualitat de les darreres mesures de suport adreçades a autònoms vigents per pal·liar la situació generada pel coronavirus, així com aclarir els dubtes que els participants tenen sobre la seva aplicació.

En les últimes setmanes han estat publicades una bateria de mesures per a pal·liar els efectes econòmics negatius de COVID-19, procedents tant de l'àmbit estatal, autonòmic, municipal i fins i tot.

La sessió ha estat a càrrec de la consultora  Yolanda Presa de manera telemàtica a través de la plataforma  ZOOM i ha comptat amb una vintena d’assistents.

Durant la jornada s’han tractat diferents temes estructurats per tres grans blocs; mesures fiscals, laborals, socials i financeres de l’Estat, mesures de la Generalitat de Catalunya i ajudes del sector privat, comentant els detalls de les mesures que afecten principalment l'esfera del treball autònom.

La darrera part de la sessió s’ha obert un torn de preguntes on els participants han tingut l’oportunitat de resoldre els seus dubtes al respecte.

Recordem que aquestes accions formatives són totalment gratuïtes, a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i els Ajuntaments participants.

Més Informació

www.moliempresa.cat

 

 

Amb el suport:

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

Veure totes les notícies