donem impuls a l'emprenedor!

El mercat no sedentari de Buenos Aires tornarà a obrir aquest dissabte

29/04/2020 08:14

El proper dissabte 2 de maig, tindrà lloc la reobertura del mercat no sedentari de Buenos Aires, exclusivament amb parades de producte fresc. La Regidoria de Comerç ha pres la decisió davant la prudència dels martorellencs en les seves sortides i per reactivar econòmicament la pagesia.

De moment, el mercat no sedentari de La Vila dels dimecres, interromput des del 25 de març, romandrà tancat.

L’esplanada de l’avinguda de Fèlix Duran i Cañameras tornarà a acollir parades de fruites, verdures i altres productes alimentaris. La cita s’havia interromput els tres darrers dissabtes, des del 4 d’abril-,“per raons de seguretat i per prevenir de qualsevol risc en moments de confinament total”, explica la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Rosa Cadenas. Dissabte tornarà a obrir “perquè veiem que la gent està sent prudent i que les sortides fora de casa són només per assumptes necessaris”. A més, “els pagesos han de poder realitzar la seva activitat i començar a vendre al mercat”.

L’horari del mercat de Buenos Aires serà, de 08.00 a 14.00h, com ja succeïa darrerament. Cadenas demana als clients “màxima precaució, que vinguin amb guants i mascaretes, i que no toquin la fruita o la verdura. Que cadascú esperi el seu torn i a ser servit pels paradistes, als que també demanem les mesures de protecció per no córrer cap risc”.

La Regidoria de Comerç està treballant en els protocols de seguretat, que inclouran marcar i senyalitzar l’espai perquè les parades s’ubiquin a la distància fixada, i atendre els paradistes i clients per resoldre dubtes i informar-los sobre la normativa.

 

Ajuntament Martorell

Veure totes les notícies