donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament crea un mapa virtual de la restauració i el petit comerç de Martorell obert durant l'estat d'alarma

10/05/2020 11:10

L’Ajuntament de Martorell a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç ha elaborat un mapa virtual amb la restauració que presta servei i el petit comerç que es troba obert durant el confinament al municipi, amb tota la informació actualitzada de cadascun d'ells.

Els restaurants, bars i establiments comercials de Martorell comencen a aixecar la persiana durant aquestes fases de desconfinament per donar vida al nostre poble i oferir els millors productes i serveis. Ara, tornen a obrir i ens necessiten al seu costat. Ara et toca a tu! Ara més que mai el comerç de proximitat ens necessita #MartorellActua #FemCostatAlComerç #JuntsAmbElComerç! Redescobrim la restauració i el petit comerç local.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol mantenir informat en tot moment i de manera àgil al veïnat de Martorell sobre on es poden abastir; quins són els establiments oberts durant aquest estat d’alarma, alhora que contribueix a reforçar el suport i la visibilitat de la restauració i el petit comerç que malgrat la dificultat d’aquestes setmanes, segueix aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament i el servei a la ciutadania.

En aquest mapa virtual “Restauració i Comerç de Martorell COVID19”, es pot consultar  informació actualizada dels diferents restaurants, bars i establiments comercials de Martorell queden més a prop de casa i tota la seva informació d'interès.

Els establiments apareixen geolocalitzats en el mapa perquè sigui més fàcil ubicar-los i fer la recerca per barris, també presenta un directori general on els establiments es poden filtrar i seleccionar per activitat, un cop selecciones l’establiment pots consultar la seva fitxa personal. A la fitxa de cada comerç o servei apareix la seva adreça, horaris especials i telèfon, a més d’informació pràctica com ara si ofereixen servei de repartiment a domicili, recollides programades, comandes online, per telèfon o whatsapp o si només atenen amb cita prèvia.

L’Ajuntament de Martorell aprofita la creació d'aquest mapa per donar suport a la restauració i al petit comerç del municipi que ara ens necessita més que mai i per fer una crida als ciutadans de Martorell a comprar en comerços del poble i defensar el comerç de proximitat. Ara ens toca a nosaltres, donem suport,  donem vida al nostre poble redescobrint la seva oferta gastronòmica i el comerç local.

Aquest mapa no només dóna informació àgil i actualitzada dels establiments en aquesta situació de confinament, sinó que també és una mostra d'agraïment i suport als comerços del nostre poble per la tasca que fan aquests dies, alhora que també posa a l’abast dels ciutadans una eina útil i fàcil que tothom coneix i té a la seva mà.

Un dels objectius d’aquest mapa, és que continuï sent útil "un cop passi la crisi" per tal d'incentivar el consum en el petit comerç de proximitat del nostre municipi i dinamitzar la restauració local.

Els establiments que encara no apareixen en el mapa poden enviar les seves dades a través del següent formulari, http://ow.ly/5ACG50zBBbC, per tal de ser incloses al mapa col·laboratiu.

(Estem en fase de reincorporació d'establiments, en els propers dies es publicaran establiments que ens consten al llistat de serveis essencials que ja van ser publicats)

 

Enllaç relacionat


Mapa virtual “Restauració i Comerç de Martorell COVID19”

Molí Empresa espai Restauració i Comerç COVID-19

Formulari informació establiments

Amb el suport:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

Veure totes les notícies