donem impuls a l'emprenedor!

Oberta la 9a Edició del Programa “Accelera el Creixement”

14/05/2020 13:21

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell col•labora novament amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC en aquest programa d’alt rendiment amb l'objectiu que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d'un conjunt de serveis avançats per tal de dissenyar i implementar el projecte de creixement dels seus negocis.

 

L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. Amb aquesta voluntad  l’Ajuntament de Martorell participa com cada edició en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar.  En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives, i en la situació actual que ens trobem generada per la crisi de la Covid-19 moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a implementar el futur full de ruta dels negocis.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar 50 empreses de les comarques barcelonines  a millorar la seva competitivitat impulsant el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, la transformació digital, l'estratègia empresarial, la internacionalització, el màrqueting, la comercialització i l'obertura de nous mercats i l'organització de la gestió de l'empresa. Amb aquesta voluntad  l’Ajuntament de Martorell participa com cada edició en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar.

En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives, i en la situació actual que ens trobem generada per la crisi de la Covid-19 moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a implementar el futur full de ruta dels negocis.

El programa “Accelera el creixement”, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, ha iniciat la seva novena edició per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.
L’edició d’enguany continua comptant amb les novetats introduïdes en les darreres edicions,  com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis i  les sessions individualitzades i grupals que en aquesta situació ja s'anirà informant sobre les seves realitzacions.

Qui hi pot participar?

El programa “Accelera el Creixement” està adreçat exclusivament a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d'invertir en el seu creixement.  En les vuit edicions anteriors del programa hi han participat amb èxit un total de set empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla, entre d’altres.
Les empreses interessades a participar en el programa poden rebre més informació i presentar les seves candidatures fins al 3 de juny de 2020.
Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona, PIMEC i l’Ajuntament de Martorell, persegueixen que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

 

En què consisteix? EL PROGRAMA

Accelera el Creixement és un programa d’alt rendiment en què passaràs per diferents fases amb l’únic objectiu de dissenyar i implementar el projecte de creixement del teu negoci. El programa té una durada de 9 mesos i més de 70 hores de suport a l’empresa estructurat en:

  • Fase 1: Selecció de participants (3 mesos) MARÇ 2020 – JULIOL 2020
    Un Comitè d’experts format per tres professionals amb una llarga experiència de suport al creixement empresarial de pimes seleccionaran les 50 empreses que participaran en aquesta edició del programa Accelera el Creixement en funció de criteris i indicadors sobre el potencial de creixement.
     
  • Fase 2: Pla de creixement (31 hores en 6 mesos) SETEMBRE 2020 – MARÇ 2021
    L’objectiu d’aquesta fase és doble: En primer lloc, reflexionareu amb diferents experts i consultors sobre quins són els factors clau d’èxit per al creixement d’una empresa. En segon lloc, i sobre la base de la diagnosi ja realitzada, es definirà un pla de creixement operatiu enfocat al teu negoci, amb el suport i assessorament de consultors especialitzats.
  • Sessions col·lectives (10 hores):
  • Sessions individuals in company (20 hores)
  • Fase 3: Suport a l'acció (46 hores en 3 mesos) ABRIL 2021 – JUNY 2021
    A la tercera i última fase del programa et donarem suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement del teu negoci a través d’un pla d’acció. En aquesta fase participaràs en les següents activitats:

Consulta el programa complet a: http://www.acceleraelcreixement.com/programa/


Inscripcions i més informació

Les empreses de Martorell interessades a participar-hi s'han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció abans del 3 de Juny de 2020, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat, per tal que us puguem ampliar els detalls del programa.

També es poden inscriure directament a: http://www.acceleraelcreixement.com/

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el programa “Accelera el Creixement” també podeu contactar directament amb:


Pimec: Annabel Cuatrecases  / Telèfon: 934 964 500 / acuatrecases@pimec.org
Diputació Barcelona: Ramon Boixadera / Telèfon: 934 022 831 / stp.accelera@diba.cat


La participació al programa té un cost total de 5.500€ però l’empresa es fa càrrec d’una part  (500€+IVA), un cop seleccionada,  i la resta seran aportats per la Diputació de Barcelona i PIMEC.


Des del Centre de Promoció Econòmica animem a les empreses amb alt potencial de creixement a participar d'aquest programa, ja que creiem que eines de suport com aquestes són necessàries per a l’elaboració i desenvolupament de l’estratègia de creixement de l’empresa i creiem fermament en l’existència al nostre municipi d'empreses amb el perfil idoni per aquest tipus d'acció i que ara mñes que mai necessiten un suport per afrontar aquesta situació generada per la Covid-19.

 

Enllaços relacionats

FORMULARI INSCRIPCIONS

Empreses participants 8a edicioó

www.acceleraelcreixement.com

 

 

                

 

Veure totes les notícies