donem impuls a l'emprenedor!

L'empresa olesana Okatent ofereix carpes plegables gratuïtes a establiments de restauració durant la desescalada

15/05/2020 14:29

La companyia fabricadora de carpes plegables Okatent, situada a Olesa de Montserrat (Barcelona) se solidaritza amb els bars i restaurants del país, oferint un lloguer gratuït de carpes plegables als bars del nostre país. La iniciativa, anomenada #WeLoveTerrazas, cerca ajudar a les empreses restauradores durant el període de reoberturadels establiments.

La iniciativa s’anomena '#WeLoveTerrazas', un gest per ajudar a ebars i restaurants durant la fase 1 i la fase 2 de la desescalada.

La previsió d’un major ús de l’espai de les terrasses durant el procés de desconfinament per mantenir les distàncies de seguretat ha portat a Okatent a cedir carpes gratis al sector de la restauració. L’empresa olesana posa a disposició la carpa 3X3, la més comuna, i ho farà durant la fase 1 i la fase 2 de la desescalada, ja que a la fase 3 es preveu que no seran necessàries. Com que es desconeix el període exacte fins a arribar a la tercera fase, la cessió gratuïta a bars i restaurants es farà amb un màxim de dos mesos.

Els bars i restaurants, precisament un dels gremis més afectats per la crisi sanitària del coronavirus, han sigut clients potencials d’Okatent des dels orígens de l'empresa. Després de tants anys de fidelitat per part de clients de l’àmbit de la restauració, l’empresa olesana ha optat per fer aquest gest d’ajuda i solidaritat, tal com explica el seu gerent, David Roi. Qualsevol bar o restaurant que ho desitgi pot anar a buscar la seva carpa o carpes gratuïtes a les instal·lacions d’Okatent. Es tracta d’una promoció disponible a tota Espanya amb un total de 500 estructures disponibles. Amb l’entrada de la fase 3 de la desescalada s’haurà de retornar la carpa a cost 0 o adquirir-la a un preu especial anticrisi.

Durant el confinament, l'empresa olesana ha estat fabricant carpes d’emergència i ara en posa una part a disposició del gremi de la restauració gratuïtament per donar-se a conèixer, però principalment per una qüestió moral de suport a un sector que sempre ha confiat en aquesta empresa on hi tenen molts dels seus clients.

Aquest projecte #WeLoveTerrazas espera repartir més de 500 carpes plegables de 3x3m, fins a fi d'existències, a tots els bars d'Espanya que ho sol·licitin. Una vegada finalitzat el confinament, els establiments podran retornar la carpa sense cap cost o comprar-la a un preu anticrisi. Per a poder beneficiar-se d'aquesta iniciativa, els locals hauran de posar-se en contacte amb l'empresa Okatent a través del 933231974, e-mail: info@okatent.com o www.okatent.com.

Okatent és una empresa olesana amb presència mundial, compta amb una cinquantena de treballadors i ha anant experimentnt un progressiu creixement des de la seva fundació al  2005. L’empresa va molt més enllà del sector de la restauració amb carpes d’ús industrial i carpes esportives.

 

Enllaç relacionat

Ajuntament Olesa Montserrat

Okatent

 

Veure totes les notícies