donem impuls a l'emprenedor!

El Mapa Virtual i el llistat esencial de la restauració i el petit Comerç obert a Martorell s’adhereix a la campanya Taulell Comerç de la Generalitat

22/05/2020 09:59

L'Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica i Comerç, s’ha adherit a la campanya Taulell Comerç - #Araéselteutorn, una plataforma d’iniciatives innovadores adreçades a reactivar el comerç de proximitat, impulsada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda. Martorell s'ha adherit a la campanya amb les seves iniciatives de suport al comerç local, el mapa virtual de la restauració i el petit comerç obert i la campanya #queda't a casa de llistat de comerços essencials.

El Departament d’Empresa i Coneixement, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha posat en marxa Taulellcomerç.cat, una plataforma d’iniciatives innovadores per reactivar el comerç local. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de ser l’altaveu de les entitats i associacions de comerç, donant visibilitat a les seves diferents iniciatives de dinamització i Marketplaces. L’objectiu és que aquesta plataforma esdevingui un referent online per a les entitats, les empreses i els consumidors.

Pel que fa a les entitats i associacions de comerç, aquesta plataforma els donarà visibilitat i difusió. Així mateix, els comerciants i botiguers veuran les accions què duen a terme les entitats de la seva ciutat i comprovaran el valor d’associar-se, la força del treball col·lectiu i la importància de la col·laboració público-privada.

Iniciatives innovadores Martorell

Les accions presentades per l'Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica i Comerç, han estat el Mapa Virtual de la Restauració i el petit comerç oberts durant l’estat d’alarma a Martorell, una eina on els titulars dels establiments de restauració i comercials oberts durant el confinament o que ofereixen servei a domicili, poden introduir les seves dades actualitzades per tal de donar visibilitat al seu negoci i ser localitzats fàcilment. Els negocis de Martorell interessats a figurar en aquest mapa, poden fer-ho a través d’aquest formulari. 
Ara et toca a tu! Ara més que mai! Redescobrim la restauració i el comerç de Martorell, ara ens necessita! #MartorellActuaDonem vida al nostre poble!Ara i sempre, comerç de proximitat! #FemCostatalComerç #JuntsAmbelComerç.

       

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol mantenir informat en tot moment i de manera àgil al veïnat de Martorell sobre on es poden abastir; quins són els establiments oberts durant aquest estat d’alarma, alhora que contribueix a reforçar el suport i la visibilitat de la restauració i el petit comerç que malgrat la dificultat d’aquestes setmanes, segueix aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament i el servei a la ciutadania. L’Ajuntament de Martorell aprofita la creació d'aquest mapa per donar suport a la restauració i al petit comerç del municipi que ara ens necessita més que mai i per fer una crida als ciutadans de Martorell a comprar en comerços del poble i defensar el comerç de proximitat. Ara ens toca a nosaltres, donem suport,  donem vida al nostre poble redescobrint la seva oferta gastronòmica i el comerç local.

L'altre de les iniciatives presentades de Martorell a la plataforma ha estat  la campanya #QuedatACasa “El comerç de Martorell al teu costat”, llistat de comerços essencials, llistat de comerços essencials, campanya de difusió dels comerços a través de xarxes socials elaborant un llistat gràfic amb els comerços d’alimentació i serveis essencials que ofereixen als ciutadans facilitar les comandes per telèfon i whatsapp per estar el mínim de temps al carrer i dins de les botigues durants les primeres setmanes de l'estta d'alarma.

L’objectiu d’aquesta campanya va ser fomentar la compra des de casa per aconseguir estar el mínim de temps al carrer i dins de les botigues, i mantenir informats als ciutadans constantment sobre els comerços que ofereixen comandes a travès de telèfon o whatsapp per recollir o amb entregues a domicili. S’habilita al web de Promoció Econòmica www.moliempresa.cat un espai específic amb informació actualitzada dels comerços d’alimentació i serveis essencials de Martorell i es van realitzar cartells amb els llistats dels establiments que oferien servei constantment. Es va realitzar diàriament l’actualització de les noves adhesions al llistat al web i al llistat gràfic per la seva difusió a les xarxes socials.

Enllaç relacionat

TaulellComerç

 

 

 

Amb el suport:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

Veure totes les notícies