donem impuls a l'emprenedor!

“Tractament eficient de textos amb Word”, nova acció formativa online MARTORELL ADAPTA’T per persones en situació d’atur

26/05/2020 12:29

El Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona ofereix un nou curs de formació en modalitat online, “Tractament eficient de textos amb microsoft word (amb tots els teus dispositius: ordinador, mòbil i/o tablet)” dins el programa MARTORELL ADAPTA’T, adaptant així la seva programació formativa a la situació actual generada per la Covid-19.

Aquestes formacions  transversals que s’ofereixen des del centre de Promoció Econòmica Molí Fariner van destinades a aquelles persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge a aquelles persones interessades a formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral.

En aquesta edició 2020 de MARTORELL ADAPTA’T s’han programat diferents cursos, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que han sigut en alguns casos reorientats a modalitat online per no aturar l’activitat i continuar oferint als nostres usuaris aquestes formacions dins la situació excepcional generada per la crisi sanitària de la Covid-19.

El primer curs realitzat els dies 14 i 15 de març de 2020 ha sigut  “Quins tràmits puc fer amb el certificat digital” a càrrec de Yolanda Presas i on els participants van conèixer les utilitats del certificat digital idCAT de molt interés en aquesta situació per realitzar i facilitar molts  tràmits necessaris amb l’administració pública.

El pròxim proper curs “Tractament eficient de textos amb microsoft word (amb tots els teus dispositius: ordinador, mòbil i/o tablet)” es realitzarà del 8 al 12 de juny de 2020, de 9.30 a 14.30 h també en modalitat online a càrrec de la consultora i formadora Gemma Benet.

Aquesta formació va adreçada a persones demandants d’ocupació, sense coneixements o amb coneixements bàsics de Microsoft Word, amb interès per aprendre o millorar les seves competències en l’ús d’aquest programa.

L’objectiu del curs és que els alumnes coneguin les eines i recursos del processador de textos Microsoft Word per generar documents de text (especialment el curriculum vitae i carta de presentació), agilitzar la seva edició i gestió (rendibilitzant temps i esforços) i donar format i incorporar imatges que els confereixin un aspecte final professional millorant així les seves competències per facilitar la recerca de feina. Complementàriament, familiaritzar-se amb les versions gratuïtes al núvol que permeten desar, editar documents de Word i accedir-hi des de qualsevol dispositiu electrònic.

El curs s'estructura en 5 sessions de 5 hores de durada aproximada, 25 hores en total. Cada sessió es desenvoluparà seguint la següent estructura:

  • Diàriament, de 9.30 h a 10.30 h: Es realitzarà una videoconferència a través de la plataforma JITSI, on es definiran els objectius de la sessió i s'exposaran de forma demostrativa continguts teòrics i procediments bàsics. Els últims minuts es destinaran a la resolució de dubtes i consultes.
     
  • Diàriament, de 10.30 h fins 30 minuts abans de l'inici de la següent sessió: els/les participants hauran de posar en pràctica els coneixements adquirits mitjançant la resolució de diverses activitats. Tindreu a la vostra disposició material de suport, vídeos, activitats i solucionaris, entre altres. Per resoldre dubtes i formular consultes es disposa d'un espai de comunicació on la docent i qualsevol membre del grup pot participar. En aquest cas els alumnes podran optimitzar el seu temps realitzant la pràctica i l’assoliment de coneixements en l’horari que més els convingui abans de la següent sessió.

Les persones interessades  ja poden realitzar la seva inscripció al curs a través del següent enllaç i consultar els continguts del curs INSCRIPCIÓ.

 

Oferta Formativa Transversal “Martorell Adapta’t” 2020

A continuació detallem les accions formatives transversals programades per aquest 2020

Tots els cursos són GRATUÏTS, donant a tothom la possibilitat d´accedir-hi. Les inscripcions al cursos es poden fer a través de la web Molí Empresa  http://www.moliempresa.cat/

Més informació del programa i inscripcions:
http://www.moliempresa.cat/article/82/MARTORELL-ADAPTAT.ca.html

Veure totes les notícies