donem impuls a l'emprenedor!

L'empresa martorellenca aTotArreu.com ofereix gratuïtament assessorament en presència digital a comerços i professionals de Martorell

27/05/2020 11:15

aTotArreu.com vol col·laborar en aquesta situació generada per la COVID-19 oferint gratuïtament fins a finals d'any assessorament sobre eines digitals i facilitant si és necessari un espai web a comerços i professionals de Martorell

Són tantes les possibilitats, canals, xarxes, serveis i funcionalitats existents en l’entorn digital que per a molts professionals resulta difícil valorar què els convé i què no en un moment en el que cal ser molt eficient i precís a l’hora de focalitzar els seus esforços.

Aquest sobtat confinament ha evidenciat que la presència online ha vingut per quedar-se. És necessària i vital a parts iguals, tant pels consumidors com pels comerços i professionals i per tant, tots n’haurem d’aprendre i tots ens haurem d’adaptar.

Amb gairebé quinze anys d’experiència en el sector del disseny web, havent treballat per a tot tipus d’empreses, aTotArreu.com creu que és moment d’actuar en local i ajudar als petits negocis per a encarar el futur amb optimisme detectant les oportunitats que sorgeixen en aquests temps de canvis.

Conscients d’aquestes dificultats, l’empresa martorellenca ofereix els seus coneixements i experiència a tots aquells negocis locals que necessitin aquest acompanyament per a adaptar-se a la nova realitat digital amb l'objectiu d'analitzar i planificar quines són les eines digitals més indicades en cada cas. En el cas que després d'analitzar la situació de l'empresa i es vegi necessari la creació d'una web, Atotarreu.com facilitarà  la creació i allotjament d'aquest espai web de manera gratuïta fins a finals d'any.

Per més informació i contacte:
Jordi Gibert  687 49 05 30
contacte@atotarreu.com

 

Enllaç relacionat

Atotarreu.com
 

Veure totes les notícies