donem impuls a l'emprenedor!

Nou termini inscripcions 9a edició "Accelera el Creixement" Post Covid-19, fins 9 de juliol

27/05/2020 14:12

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses del territori; amb el suport de PIMEC, s'ha adaptat el contingut i el calendari de la 9a Edició del programa Accelera a la situació actual.

T’ajudem a transformar el teu negoci a la nova realitat
NOU TERMINI INSCRIPCIONS FINS EL 6 DE JULIOL DE 2020!

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell col·labora novament amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC en aquest programa d’alt rendiment  amb l'objectiu que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d'un conjunt de serveis avançats per tal de dissenyar i implementar el projecte de creixement dels seus negocis.

L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. Amb aquesta voluntad  l’Ajuntament de Martorell participa com cada edició en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar.  En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives, i en la situació actual que ens trobem generada per la crisi de la Covid-19 moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a implementar el futur full de ruta dels negocis.

L’edició d’enguany continua comptant amb les novetats introduïdes en les darreres edicions,  com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis i  les sessions individualitzades i grupals que en aquesta situació ja s'anirà informant sobre les seves realitzacions. Continuem focalitzant-nos en les empreses amb potencial de creixement, però davant la situació actual, i donat que és un programa adaptat i personalitzat a les necessitats de cada empresa, aquest 2020 ens adaptem per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat.

És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com afegim una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives, i en la situació actual que ens trobem generada per la crisi de la Covid-19 moltes empreses han de plantejar noves opcions pels seus negocis i aquest programa ajudarà a implementar el futur full de ruta dels negocis.

 

Qui hi pot participar?

El programa “Accelera el Creixement” està adreçat exclusivament a pimes amb 3 o més treballadors, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que tinguin la matriu o el centre de decisió a la província de Barcelona i la voluntat d'invertir en el seu creixement. 

Una de les premises imprescindibles en aquesta nova edició és que l'empresa que vulgui participar tingui disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica

En les vuit edicions anteriors del programa hi han participat amb èxit un total de set empreses de Martorell, que han crescut en facturació, volum d’exportacions o plantilla, entre d’altres.

Inscripcions i més informació

Les empreses de Martorell interessades a participar-hi s'han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció fins el 6 de juliol de 2020., al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat, per tal que us puguem ampliar els detalls del programa.

També es poden inscriure directament a: http://www.acceleraelcreixement.com/

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre el programa “Accelera el Creixement” també podeu contactar directament amb:


Pimec: Annabel Cuatrecases  / Telèfon: 934 964 500 / acuatrecases@pimec.org
Diputació Barcelona: Ramon Boixadera / Telèfon: 934 022 831 / stp.accelera@diba.cat


La participació al programa té un cost total de 5.500€ però l’empresa es fa càrrec d’una part  (500€+IVA), un cop seleccionada,  i la resta seran aportats per la Diputació de Barcelona i PIMEC.


Des del Centre de Promoció Econòmica animem a les empreses amb alt potencial de creixement a participar d'aquest programa, ja que creiem que eines de suport com aquestes són necessàries per a l’elaboració i desenvolupament de l’estratègia de creixement de l’empresa i creiem fermament en l’existència al nostre municipi d'empreses amb el perfil idoni per aquest tipus d'acció i que ara mñes que mai necessiten un suport per afrontar aquesta situació generada per la Covid-19.

 

Enllaços relacionats

FORMULARI INSCRIPCIONS

Empreses participants 8a edicioó

www.acceleraelcreixement.com

Vídeo promocional

Díptic Programa

 

                

 

Veure totes les notícies