donem impuls a l'emprenedor!

13 usuaris finalitzen la seva participació en el programa “Treball i Formació PANP/PFGC”

16/06/2020 11:03

13 persones en situació d'atur de Martorell que van començar a treballar el passat mes de desembre en el marc de la convocatòria per a l'any 2019 del Programa “Treball i Formació PANP” i “Treball i Formació PRGC”, adreçat a persones en situació d'atur no perceptores de prestacions i/o beneficiàries de Renda Mínima d'Inserció, han finalitzat els seus contractes aquest dilluns 15 de juny 2020.

Els 13 usuaris d’aquest pla d’ocupació van començar a treballar el passat mes de desembre i durant 6 mesos han realitzat tasques a jornada completa 37,5 hores setmanals com a ajudants/es de brigada per l’Ajuntament de Martorell amb l’objectiu d’aconseguir el manteniment i la millora de la via pública i dels espais lliures dels edificis municipals, en relació amb els parcs i jardins, carrers, places, mobiliari urbà.

Aquests 13 participants es van contractar dins dues línis diferents del programa “Treball i Formació”, 7 ajudants de Brigada a jornada completa 37,5 hores setmanals durant 6 mesos emmarcats en la Línia “Treball i Formació PANP”, línia dirigida a persones aturades de llarga durada no perceptores de prestació ni subsidi, preferentment més grans de 45 anys, i 6 ajudants de Brigada a jornada completa 37,5 hores setmanals durant 6 mesos en la Línia “Treball i Formació PRGC”, línia dirigida a persones perceptores de la Renda Mínima d'Inserció.

En aquesta mateixa convocatòria per a l'any 2019 del Programa Treball i Formació, l'Ajuntament de Martorell també va contractar dins la Línia “Treball i Formació PANP” 2 ajudants de brigada més, en aquest cas a jornada completa 37,5 hores setmanals durant 12 mesos que finalitzaran al mes de desembre. Dins la Línia “Treball i Formació DONA”, dirigida a dones majors de 55 anys aturades de llarga durada o víctimes de violència de gènere, l’Ajuntament de Martorell va contractar a 2 dones com agents cíviques a jornada completa 37,5 hores setmanals durant 12 mesos que també finalitzaran al mes de desembre.
Els participants continuaran rebent seguiment d’orientació laboral personalitzat d’ocupació o emprenedoria amb l’objectiu de millorar les seves competències per a la seva inserció al mercat laboral.

Programa Treball i Formació
El Pla d’Ocupació del Programa Treball i Formació està impulsat i finançat per la Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.
El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb el Programa Treball i Formació pretén afavorir la inserció laboral i millorar l'ocupabilitat de les persones aturades, en aquesta ocasió,  beneficiàries de la Renda mínima d’inserció  i amb experiència laboral anterior.

L’objectiu d’aquest pla d’ocupació és desenvolupar accions d’experiència laboral que consisteixen en la contractació laboral les persones participants per part de l’Ajuntament per a la realització de treballs de caràcter públic i interès social a jornada completa i realitzar també accions formatives d'assistència obligatòria per part de les persones participants durant la jornada laboral.

Veure totes les notícies