donem impuls a l'emprenedor!

Convocatòria oberta 6a edició de Premis #DonaTIC fins al 18 d'agost

13/07/2020 09:58

Es convoquen els Premis DonaTIC amb l’objectiu de distingir el paper de la dona en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i divulgar referents entre la societat per promoure les vocacions en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (CTEM) i fomentar la presència femenina en les carreres tecnològiques i les enginyeries.

Els Premis tenen caràcter honorífic, sense dotació econòmica. Les candidatures premiades reben el reconeixement públic per la seva feina, activitat o projecte presentat.

Els Premis DonaTIC, organitzats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines CTEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) en el futur.

Aquests guardons promouen l’accés de les dones a l’àmbit tecnològic, n’incrementen la presència, reconeixen el paper essencial d’aquelles que ja pertanyen al món TIC i, en definitiva, en fomenten la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

Els Premis DonaTIC 2020 es lliuraran el Dia d’Ada Lovelace (13 d’octubre), i comptaran amb la col·laboració de Tertúlia Digital i l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

Termini de presentació de la candidatura
del 19 de juny al 18 d'agost de 2020, ambdós inclosos.

 

Enllaç relacionat

Premis DonaTIC

Tràmit Gencat

ORDRE PDA/131/2019, de 9 de juliol, per la qual es creen els Premis DonaTIC del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i se n'aproven les bases reguladores. (DOGC  núm.  7915  publicat el  11/07/2019)

Guia per presentar una candidatura als Premis DonaTIC pdf icon[323,1 kB ]

Veure totes les notícies