donem impuls a l'emprenedor!

Cupons ACCIÓ 2020 a la competitivitat de l'empresa, fins a 20.000 € per impulsar la teva empresa!

17/07/2020 09:04

La convocatòria 2020 dels Cupons és a punt d'obrir-se. Enguany incorpora més variants i tipologies que mai i, com sempre, s'exhaurirà en poc temps. Tria el cupó que més s’adapti a les teves necessitats i prepara't per sol·licitar-lo de seguida que s'obri.

Vendre per primera vegada a un nou país. Implementar tecnologies avançades. Capgirar el teu model de negoci i adaptar-lo a les noves tendències del consumidor. Descobrir les millors eines de finançament per a tu. O bé, siguis una pime consolidada o una startup, passar pàgina a la situació provocada per la COVID-19 i dirigir-te a nous horitzons.

Et presentem els nous Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa, unes subvencions de fins a 20.000 euros que t'ajudaran a impulsar els teus projectes de creixement empresarial.

Aquests són els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa, uns cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, noves tecnologies, finançament o estratègia, a través de l’assessorament expert dels proveïdors acreditats per ACCIÓ.

Tria el teu cupó:

 

Més informació

Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l'empresa

Bases de la convocatòria 2020

Veure totes les notícies