donem impuls a l'emprenedor!

Rol i lideratge relacional empresarial al Molí Empresa

27/07/2020 08:52

Una desena de persones empresàries i emprenedores, han participat durant 5 sessions online del curs "Lideratge relacional. Guanya influència potenciant la connexió amb les persones" finalitzat el passat dijous amb l’objectiu de millorar les seves competències de lideratge i col·laboració empresarial.

Liderar i gestionar persones avui en dia és un exercici complex que requereix reflexionar sobre l’entorn, conèixer les diferents dimensions del lideratge, però també fer un exercici profund d’autoconeixement i autolideratge, i trobar un sentit i un propòsit en allò que es fa. A més, el líder ha de conèixer eines i instruments i desenvolupar habilitats fonamentals de relació i la influència.

Gràcies a aquesta formació els participants han pogut conèixer diferents eines per desenvolupar la competència clau de tot líder, la influència, a través de potenciar la connexió i desenvolupar relacions de confiança amb les persones.

La formació ha estat impartida en 5 sessions de 3 hores cadascuna, amb  una durada total de 15?hores pel formador Alberto Catalán de la consultora Audilab.
Durant les cinc sessions els alumnes han descobert i practicat, a través de diferents metodologies, principis bàsics de comunicació necessaris per a gestionar amb èxit les situacions habituals d’un líder: Donar feedback, aconseguir el compromís, desenvolupar l’equip, potenciar la col·laboració.

Les sessions s'han realitzat de manera online a través de la plataforma Zoom i amb el suport de la plataforma virtual d'Audilab on els participants han disposat de tot sels materials i suports per realitzar el seguiment complet de la formació a distància i de la manera més còmode i accessible.

Un cop finalitzada la formació els participants han adquirit competències per guanyar influència transversal amb les persones amb les quals treballa potenciant diferents aspectes com la capacitat de gestionar les emocions, l'augmenta de la capacitat per afrontar i gestionar els conflictes en l'equip, la influència en les persones positivament, a través de connectar amb les seves pròpies motivacions, i tots aquests aspectes i molts altres creixent com a líder fent créixer l'equip de manera col·laborativa.

Accions formatives en modalitat telemàtica
A continuació us detallem les properes accions formatives que des dels serveis de promoció econòmica s'ofereixen reconvertides en modalitat telemàtica per tal que els emprenedors i empreses continuïn realitzant les formacions des de casa en aquesta situació excepcional.

"La tercera edat: Un nou mercat en expansió" • 17 i 18 de setembre de 2020, de 10 a 12h a Martorell [TELEFORMACIÓ] CAMPUS VIRTUAL SOCIETAT

"El teu web amb WordPress. Taller pràctic de creació de webs corporatives" • 28 de setembre, 5, 13, 19 i 26 d’octubre de 2020, de 10 a 14 h a Martorell [TELEFORMACIÓ]

"Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços" • 30 de setembre de 2020 i 7 d’octubre de 2020, de 14.30  a 16.30 h a Sant Andreu de la Barca [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"Qué és la transformació digital i com m’afecta a l’empresa?" • 20, 22, 27 i 29 d’octubre de 2020, de 10.00  a 12.00 h a Sant Andreu de la Barca [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"La protecció de dades en l’ambit de l’empresa" • 4 i 5 de novembre de 2020, de 09.30  a 12.00 h a Sant Andreu de la Barca [TELEFORMACIÓ] MEET

"Comptabilitat per no comptables: Aprèn les línies bàsiques" • 12, 17 de novembre de 10 a 13h i 19 de novembre de 2020, de 10 a 12h a Martorell  [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"Com concertar visites comercials" • 1 i 3 de desembre de 2020, de 16 a 18.30 h a Martorell [TELEFORMACIÓ] ZOOM

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa.

 

Enllaç relacionat  

www.moliempresa.cat

Veure totes les notícies