donem impuls a l'emprenedor!

Persones en situació d’atur obtenen el carnet de manipulador d’aliments en modalitat online

03/08/2020 13:16

Una vintena de persones en situació d’atur han realitzat del 22 al 29 de juliol de 2020 el curs de “Manipulador/a d’Aliments” de manera online a través del campus virtual SINERGIA gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell amb l’objectiu de formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral i obtenir el carnet acreditatiu.

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha impulsat una nova edició del curs de "Manipulador/a d'aliments", en aquesta ocasió en modalitat telemàtica a causa de la situació actual de la COVID-19. La formació ha estat impartida per la consultora SINERGIA a través del seu CAMPUS VIRTUAL amb l'objectiu que els participants usuaris del servei assoleixin els coneixements per l'obtenció del carnet de manipulació d'aliments realitzant el curs de manera accessible per l'alumne a distància i al seu ritme horari.

Aquesta formació, promoguda pel departament de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona, va dirigida a persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell que per la seva activitat tenen contacte directe amb els aliments. En total, hi han participat una vintena de persones procedents de diferents sectors i que amb la seva realització del curs han obtingut el certificat de manipulador d’aliments que acredita la formació necessària per treballar en contacte amb aliments.

Els alumnes han disposat d’accés individual il•limitat al campus virtual durant la durada del curs (del 22 al 29 de juliol de 2020), on han pogut consultar diferents recursos docents digitals per a la formació i eines multimèdia vinculades a l'efecte d'enriquir els seus continguts per tal que cada alumne realitzes el curs al seu ritme dintre de les dates establertes. En aquest campus l’alumne ha pogut interactuar enriquint  el seu  coneixement i fomentant el treball cooperatiu a través de les diferents seccions del campus; Fòrum, Xat, Faq, Bústia tutors/Alumnes, Biblioteca Virtual….

Aquest tipus de formació rep un gran interès de participació, ja que són moltes les persones que a part de necessitar el carnet de manipulador, volen ampliar la seva formació arran de la seva situació laboral.

Oferta Formativa Transversal “Martorell Adapta’t” 2020

En aquesta edició 2020 de MARTORELL ADAPTA’T s’han programat diferents cursos, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que han sigut reorientats a modalitat online per no aturar l’activitat i continuar oferint als nostres usuaris aquestes formacions dins la situació excepcional generada per la crisi sanitària de la Covid-19.

Aquestes formacions  transversals que s’ofereixen des del centre de Promoció Econòmica Molí Fariner van destinades a aquelles persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge a aquelles persones interessades a formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral.
A continuació detallem les accions formatives transversals programades per aquest 2020

 

Tots els cursos són GRATUÏTS

Més informació del programa i inscripcions:
http://www.moliempresa.cat/article/82/MARTORELL-ADAPTAT.ca.html

Veure totes les notícies