donem impuls a l'emprenedor!

En marxa el programa "Anem per feina" en la nova temporada 2020-21 de Ràdio Martorell

15/09/2020 10:56

Ràdio Martorell 91.2 FM ha estrenat aquest dilluns la temporada 2020-21, on reprenem l'espai quinzenal 'Anem per feina' del Centre de Promoció Econòmica, informa't de les ofertes de feina, programes, accions, espais, formacions per a empreses, emprenedors i persones en atur.

Ràdio Martorell 91.2 FM ha estrenat aquest dilluns la temporada 2020-21, sesprés que la pandèmia obligués a reformular alguns espais de la graella, mantenint el servei en tot moment, l’emissora municipal torna a la nova normalitat recuperant els programes més aclamats per l’audiència i incorporant-ne novetats que despertaran la inquietud dels oients.

L’espai "Anem per feina", presentat per la Raquel Moya, donarà a conèixer els cursos i activitats que es duen a terme des del Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, destinats a empreses, emprenedors i persones que cerquen feina. El programa es podrà seguir quinzenalment els dimarts, a les 15.30h, i els dijous en remissió, a les 13.00h.

Programació 2020-21 Ràdio Martorell

Aquesta temporada el programa L’advocat a l’abast, amb Josep Maria Palou i el seu gabinet, tractarà cada setmana aspectes legals d’interès ciutadà, i atendrà les consultes i dubtes dels oients. Cisco Saenz de Pablo i l’historiador Miquel Vives estrenaran Personatges de ficció per conèixer com es van crear diferents protagonistes de contes, pel·lícules o literatura, quina és la seva història o significat, i quina petjada ens han deixat. Els programes de coaching, benestar físic i emocional La vida en tutti frutti de Tània López i Cap i cor de Mari Carme Rodríguez, ampliaran el seu horari a 60 minuts, cada quinze dies.

La programació d’hivern continuarà apostant per programes consolidats com el matinal Mil moments musicals amb Assumpta Mera; l’espai d’entrevistes Gent amb entitat amb Maria Cerezuela; Can Serra parla amb els usuaris del Centre Ocupacional; el literari Martorelletres amb Josefina Canals; el programa d’excursions, rutes i viatges Sendes, i la tertúlia ciutadana Martorell a debat conduïts per Jaume Monés; la cartella cinematogràfica del Rosebud amb Joaquim Parera; els consells saludables de L’Herbolari amb Claudia Bergara i Alfred Vellés; les receptes de Maria Antònia Blanco al Tots a la cuina; les activitats del Molí Empresa a Anem per feina amb Raquel Moya; els clàssics del jazz a Jazzmúsica amb Elpidi Bofill, el revival dels 80 i 90 Sac de sons amb Xavier Gargallo o l’alternatiu Revolta sonora amb Andreu Ortega.

El cap de setmana seguirem amb el veterà Ressò Sardanista d’en Màrius Escoda i Salomé Miró; les dedicatòries d’Una Rosa i tu amb Rosa Maria Farreras; els clàssics de Dando la nota amb Eloy Garcia; la música selecta d’El Ritual de Carles Mallabrera; els èxits juvenils a Descubre by Top Playlist amb Bruno Navarro, i el dance més ballable de Don’t stop dancing amb José Antonio Castillo.

Martorell és notícia

L’equip de redacció de l’emissora municipal continuarà radiant l’actualitat del nostre poble amb una perspectiva propera i amb les veus dels protagonistes a través dels butlletins horaris, l’edició migdia i vespre del Radioinformatiu, i l’edició cap de setmana. La informació comarcal també la podran escoltar al dial a través d’A 5 Bandes, l’informatiu en emissió conjunta amb les emissores del Baix Llobregat Nord.

Cada tercer dilluns de mes, Ràdio Martorell seguirà retransmetent en directe els plens municipals i, l’endemà, l’alcalde Xavier Fonollosa visitarà els estudis de l’emissora per fer repàs de l’actualitat martorellenca.

L’actualitat esportiva es desgranarà àmpliament al Radioesport, capitanejat per Maria Cerezuela, on també hi té cabuda la tertúlia lliguera amb Albert Parera i Carles Pujol. El cap de setmana no es perdin els partits més destacats dels equips locals en directe a Martorell en joc amb el suport de Pau Bonastre.

El 91.2 de la FM és també a Internet, per a que escoltin Ràdio Martorell quan vulguin i des d’allà on vulguin. Només han de visitar el web noticies.martorell.cat, connectar-se a l’streaming en directe o descarregar els podcasts dels programes.

 

Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies