donem impuls a l'emprenedor!

Tret de sortida a la 9a edició del programa “Accelera el Creixement” amb la participació de l’empresa martorellenca Talleres Serra

30/09/2020 11:06

“Accelera el Creixement” enceta la seva nova edició especial COVID-19 amb 50 noves empreses disposades a invertir en creixement. El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell col·labora novament amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC en aquest programa amb l'objectiu que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d'un conjunt de serveis avançats que tenen com a objectiu el creixement empresarial.

L’Ajuntament de Martorell participa com cada edició en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses participants. En aquesta edició participa a través del nostre servei l’empresa martorellenca TALLERES SERRA, representada per Jordi Vilardaga, un dels seus gerents.

Talleres Serra és una empresa dedicada a la fabricació de maquinària per la indústria del cartró ondulat i ubicada des de l’any 1980 a Martorell. Amb 30 anys d’experiència, Serra ha generat un ventall de productes innovadors, testejats i patentats. La constant inversió de l’empresa per adaptar-se a les necessitats canviants del mercat i la seva implicació amb els clients li permet oferir solucions a mida i un tracte personalitzat i singular. En edicions anteriors han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives i resultats molt satisfactoris de facturació i creixement.

Durant la sessió inaugural online celebrada aquest dimarts, la Diputada Presidenta de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç,  Sra. Eva Menor, va destacar els grans resultats obtinguts a edicions precedents amb grans creixements en facturació(33%), ocupació (23%) i beneficis (83%). El Sr. David Giménez, Director executiu de PIMEC ha participat explicant l’operativa del programa als participants del programa. La sessió inaugural també ha comptat amb la realització d’un participatiu taller de networking a càrrec de la Sra. Mónica Mendoza nomenada com una de les Top 100 Speakers Spain, (Thinking Heads) en categoria màrqueting i vendes.

L’edició d’enguany continua comptant amb les novetats introduïdes en les darreres edicions,  com la incorporació de sessions de diagnosi sobre la transformació digital, amb la consegüent evolució dels negocis i  les sessions individualitzades i grupals que en aquesta situació ja s'anirà informant sobre les seves realitzacions. Continuem focalitzant-nos en les empreses amb potencial de creixement, però davant la situació actual, i donat que és un programa adaptat i personalitzat a les necessitats de cada empresa, aquest 2020 ens adaptem per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat.

Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona, PIMEC i l’Ajuntament de Martorell, persegueixen que les 50 empreses seleccionades per participar aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d’exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC té un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

 

Enllaços relacionats

www.acceleraelcreixement.com

Veure totes les notícies