donem impuls a l'emprenedor!

Fundación ONCE obre un programa online de formació per a emprenedors

02/10/2020 10:57

Fundació ONCE ha posat en marxa una sèrie de jornades formatives per a persones amb discapacitat que vulguin posar en marxa una emprenedoria. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del programa ‘Por Talento Emprende’ amb el que l'entitat fa costat als emprenedors amb discapacitat.

Durant aquest any de 2020 se celebraran un total de 15 trobades que tindran una periodicitat setmanal i es prolongaran en 2021.

En cadascun dels seminaris participaran experts de prestigi en les diferents àrees de coneixement que permetin als emprenedors amb discapacitat afrontar amb èxit la seva experiència professional.

AJUDES

Dins de ‘Por Talento Emprende’ Fundació ONCE té oberta una convocatòria permanent d'ajudes financeres a les quals poden optar tots aquells emprenedors que vulguin desenvolupar el seu projecte professional amb la posada en marxa de la seva idea empresarial.

Aquestes ajudes són a fons perdut, i les ofereix Fundació ONCE en qualitat d'Organisme Intermedi del Programa Operatiu FSE d'Inclusió Social i Economia Social (POISES) de la Unió Europea.


TALLERS

En el següent enllaç podrà conèixer els diferents tallers setmanals: https://www.fundaciononce.es/es/noticia/fundacion-once-lanza-un-programa-online-de-formacion-para-emprendedores

 

Enllaç relacionat 

Por Talento Emprende Fundació ONCE

Veure totes les notícies