donem impuls a l'emprenedor!

Formació en fulls de càlcul per persones en situació d’atur

08/10/2020 13:11

El Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona promou un nou curs de formació en modalitat online, "Fem Comptes, Excel Bàsic", dins el programa MARTORELL ADAPTA’T per la millora de les competències en el procés de recerca de feina dels usuaris.

Una quinzena de persones, demandants d’ocupació i usuàries del servei local d’ocupació de l’Ajuntament de Martorell, participen durant aquesta setmana al curs "Fem Comptes, Excel Bàsic" per millorar les seves competències en l’ús d’aquest programa i en el procés de recerca de feina.

L’objectiu del curs és dotar als alumnes dels coneixements que els permetin treballar amb l’aplicació Microsoft Excel, i que en finalitzar l’activitat tinguin capacitat per: crear documents en Excel, Creació de fórmules,  Treballar amb funcions i formatejar el contingut de les dades.

El curs s'ha estructurat en 5 sessions de 4 hores de durada aproximada, 20 hores en total. Cada sessió es desenvolupa diàriament amb connexió de 2,5 h de teoria i correcció de pràctiques a través de la plataforma meet, i exercicis pràctics als alumnes al llarg de 1'5 hores amb la plataforma Google Classroom.

Oferta Formativa Transversal “Martorell Adapta’t” 2020

En aquesta edició 2020 de MARTORELL ADAPTA’T s’han programat diferents cursos, amb el suport de la Diputació de Barcelona, que han sigut en alguns casos reorientats a modalitat online per no aturar l’activitat i continuar oferint als nostres usuaris aquestes formacions dins la situació excepcional generada per la crisi sanitària de la Covid-19.

A continuació detallem les accions formatives en període d’inscripció:

 

Tots els cursos són GRATUÏTS, donant a tothom la possibilitat d´accedir-hi. Les inscripcions al cursos es poden fer a través de la web Molí Empresa  http://www.moliempresa.cat/

Més informació del programa i inscripcions: http://www.moliempresa.cat/article/82/MARTORELL-ADAPTAT.ca.html

Veure totes les notícies