donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament contracta a 4 persones aturades de Martorell a través del Pla d’Ocupació “Treball i Formació Covid19”

10/11/2020 10:54

L’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa aquesta setmana el pla d’ocupació municipal “Treball i Formació Covid-19” adreçat a usuaris del Servei Local d’Ocupació demandants d’ocupació a partir del 16 de març de 2020 (Línia Covid19) i persones en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi ni ajut (Línia PANP-COVID).

El nou pla d’ocupació que donarà feina durant 9 mesos a 4 persones de Martorell està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació (SOC) de la Generalitat de Catalunya i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

Els 4 participants del nou pla d’ocupació han realitzat aquest dimarts la formació en Riscos Laborals a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, i comencen a treballar a diferents dependències municipals durant 9 mesos, del 10 de novembre de 2020 al 9 d’agost de 2021, amb una jornada laboral de 37,50 hores setmanals. 

Els llocs de treball que s’han cobert són 3 ajudants per la brigada municipal  i 1 auxiliar administrativa pel departament d’Habitatge. En aquesta ocasió el pla d’ocupació “Treball i Formació Covid-19” s’ha adreçat a dos col·lectiu específics en les següents línies:

- Línia COVID19 Treball i Formació adreçada a persones inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) a partir del 16 de març de 2020, aquest inclòs.

- Línia PANP-COVID Treball i Formació adreçada a persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi ni ajuts.

Veure totes les notícies