donem impuls a l'emprenedor!

Formació i preselecció en neteja basat en el mètode TOT-NET per persones en situació d’atur al Molí Empresa

04/12/2020 11:16

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell en col•laboració amb l’empresa de neteja TOT-NET realitza durant aquestes setmanes un programa de formació i preselecció en neteja per la millora de les competències de les persones en situació d’atur.

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell dins les accions formatives transversals per millorar l’ocupabilitat de persones en situació d’atur “ADAPT’AT”, impulsa la realització de dues sessions del programa de formació basat en el métode propi utilitzat per l’empresa TOT-NET i en el que participen un total de 12 persones usuàries del servei.

Aquest programa formatiu basat en el métode de neteja Tot-Net té una durada de 4 hores i es realitzaran 2 sessions durant els dies 4 i 9 de desembre de 2020 al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.
Les dues sessions impartides pel responsable de formació de Tot-Net, Miquel Àngel Romero, tenen com a objectiu, assegurar que tots els assistents en aquesta formació, coneguin les claus de la neteja professional, per a netejar millor i més fàcil, i les noves mesures davant la COVID-19, fer-ho de manera segura, i tenir clares quines són les tasques que s'han de realitzar en les instal·lacions del client.

Els 12 assistents durant les jornades també coneixen una de les figures més importants del procés de neteja dins de la companyia, com és la del gestor de zona, i el seu rol de comandament intermedi, la funció del qual és dissenyar els plans de treball, supervisar el treball del netejador, i realitzar el seguiment amb el client. La formació  finalitza amb una posada en comú d'aprenentatges entre tots els presents. Durant les sessions formatives es realitzen explicacions teòriques dels procediments de neteja utilitzant tècniques de demostració i de visionat de vídeos acompanyats de jocs de rols i exercicis pràctics per a ajudar a interioritzar els continguts impartits. La incorporació de tècniques participatives durant la formació té el doble objectiu de, en primer lloc, facilitar l'adquisició de coneixements i habilitats per a aplicar el Mètode Tot Net, i en segon lloc, observar el comportament dels participants per a poder disposar d'indicadors d'idoneïtat del perfil professional requerit per a la posterior selecció i incorporació com a Operari/Operària de Neteja en Tot Net.

Una vegada finalitzada la formació, el Departament de RRHH de Tot Net seleccionarà a les persones que reuneixin el perfil requerit tenint en compte les vacants disponibles que vagin sorgint. La zona geogràfica on es preveu incorporar progressivament a les persones participants seleccionades és a Martorell i altres pobles de la comarca del Baix Llobregat.

Aquest disseny formatiu està pensat perquè els alumnes puguin adquirir els coneixements, habilitats i actituds necessàries per a poder conèixer el Mètode de neteja de Tot Net i, en el cas que posteriorment siguin seleccionats per l’empresa, puguin aplicar els procediments en els Centres de treball assignats.

Formació continuada en Tot-Net

L'empresa de serveis de neteja Tot-Net, està orientada a la formació constant del seu personal, a la millora continuada de processos i a la sostenibilitat mediambiental de les seves activitats. D'aquí, la seva voluntat d'estar auditada per les més acreditades certificadores del país (AENOR).

A més, Tot-Net és pionera en la metodologia que posteriorment s'ha introduït en el sector. La companyia compta amb un departament d'I+D+I dedicat a investigar en processos, a millorar equips, i solucionar problemes que dificulten l'activitat dels seus clients, pel que fa a plans de neteja i higienització.

Tot-Net és una de les principals empreses de serveis de neteja d'Espanya, amb una experiència de més de 50 anys. En Tot-Net es treballa amb el convenciment de la importància de la seva labor. Unes instal·lacions netes i cuidades són una exigència col·lectiva, un factor que influeix positivament en les persones i, en molts casos, una exigència sanitària.

 

Enllaços relacionats

Tot - Net

Veure totes les notícies