donem impuls a l'emprenedor!

En marxa les campanyes de Nadal de les Associacions de comerciants de Martorell

11/12/2020 14:01

Les Associacions de Comerciants de Martorell ofereixen diferents promocions de Nadal per premiar les compres dels seus clients; “A Martorell hi ha de tot. Comprant al poble, tots hi guanyem”

En marxa les diferents campanyes de Nadal de les Associacions de comerciants de Martorell, aquest any més que mai compra a Martorell, redescobreix l'amplia oferta comercial que ofereixen els comerços de Martorell, tria el comerç local. “A Martorell hi ha de tot. Comprant al poble, tots hi guanyem”

L'Ajuntament de Martorell col·labora donant suport a les diferents iniciatives comercials de les Associacions de comerciants de Martorell; Fem Vila, Nou Martorell, Comerç Amic i Mercat Municipal de Martorell les Bòbiles.
 

Fem Vila, l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Martorell

La campanya de compres de Nadal de Fem Vila començarà el 9 de desembre. Fem Vila, l’Associació de Comerciants del Nucli Antic de Martorell, engegarà el proper 9 de desembre la campanya de compres nadalenques als seus 32 establiments associats. En aquesta ocasió, l’entitat repartirà 3.300 targetes ‘rasca’, carregades amb 2.200 regals i premis econòmics a gastar als mateixos comerços.


Nou Martorell 

L'Associació de comerciants "Nou Martorell" posa en marxa ‘El teu tiquet té premi’. Una campanya en què per a cada compra, el client optarà a una segona compra gratuïta pel mateix import de la que hagi fet en l’establiment. 3000 € destinats en premis.


Mercat Municipal de Martorell les Bòbiles

Per Nadal el Mercat s'omple de premis; Sorteig de 15 lots de Nadal solidaris i 600€ en vals de compra en botigues associades.
 

Comerç Amic

Les compres als comerços associats de l'Associació Comerç Amic tenen premis i regals.

 

A cada establiment es podrà consultar la promoció corresponent.

 

Ara et toca a tu! Ara més que mai! Redescobrim la restauració i el petit comerç de Martorell, ara ens necessita! Donem vida al nostre poble!
Ara i sempre, comerç de proximitat!

#compraalbarri #comerçdeproximitat #FemCostatComerç #MapaVirtualMartorell #RedescobrimMartorell #MartorellActua #MartorellelMeuComerç

Veure totes les notícies