donem impuls a l'emprenedor!

[RESTAURACIÓ-COMERÇ] Noves mesures restricció COVID-19 (19 desembre)

21/12/2020 10:14

Aquest dilluns dia 21 de desembre de 2020 i fins el dia 11 de gener de 2021 entra en vigor una nova resolució del departament de Salut de la Generalitat, RESOLUCIÓ SLT/3354/2020, de 19 de desembre, amb noves mesures de restricció per combatre la pandèmia causant de la Covid-19.

En el sector del comerç, les restriccions es mantenen i obliguen a reduir els aforaments fins a un 30% del permès, a més de limitar els horaris de tancament a les 9 del vespre. S’exclouen d’aquesta limitació els establiments comercials minoristes d’alimentació, de begudes, de productes higiènics, d’altres productes de primera necessitat, serveis essencials, farmàcies, ortopèdies, òptiques, centres de veterinària, concessionaris d’automòbil, telecomunicacions, perruqueries i centres d’estètica, i centres de jardineria, que poden romandre oberts d’acord amb les mesures de distància establertes en el Pla sectorial de comerç, aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.

En el cas dels centres esportius i gimnasos, es mantenen les restriccions d’aforament i horaris anteriors (50% d’aforament a l’exterior i 30% a l’interior), si bé l’ús de la mascareta esdevé obligatori durant tota la pràctica esportiva, a excepció de les activitats de piscina.


L’horari d’obertura de les activitats de restauració es redueix en horari de matí, de les 07:30 h a les 09:30 h i a migdia, de les 13:30 h a les 15:30 h, on només es podrà fer servei de taula i en cap cas a la barra, amb una limitació d’aforament del 30% al l’ interior del local i d’ un 100% a la terrassa. La resta de la jornada es podrà fer servei de recollida fins les 22:00 i servei a domicili fins les 23:00 hores.
S’ha de mantenir una distància de 2 metres entre taules i d’ un metre entre comensals, excepte per a persones que pertanyin a la mateixa bombolla de convivència i amb un màxim de 4 persones per taula.

S’ha de mantenir una distància de 2 metres entre taules i d’ un metre entre comensals, excepte per a persones que pertanyin a la mateixa bombolla de convivència i amb un màxim de 4 persones per taula.


Per al càlcul dels aforaments podeu contactar amb el departament d’activitats de l’Ajuntament (937750050 extensions 6615 i 6624) que us recordaran el que us correspon i es va calcular durant la primera fase del desconfinament del mes de maig.

Quedem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir a través dels serveis habituals de Promoció Econòmica al Molí Fariner  (Tel. 93 775 31 01 • moliempresa@martorell.cat) 

http://www.moliempresa.cat/article/111/Consultes-COVID-19.ca.html

Us recordem que és necessari seguir donant compliment a les mesures d'autoprotecció, seguretat i higiene, amb el desig que continuï el comportament cívic d'emprenedors i veïns per completar el trànsit per cada etapa.

Gràcies per la vostra col·laboració. Junts ens en sortirem !!!

 

REGIDORIA DE COMERÇ I PROMOCIÓ ECONÓMICA

 

RESOLUCIÓ SLT/3354/2020, de 19 de desembre,

 

Veure totes les notícies