donem impuls a l'emprenedor!

MAPA VIRTUAL Restauració i Comerç de Martorell COVID19

22/12/2020 13:50

Consulta el mapa virtual amb tota la informació actualitzada de la restauració i el petit comerç de Martorell que presta servei segons les diferents mesures de restricció que es van decretant per combatre la pandèmia Covid-19.

Us recordem les noves mesures de restricció en sector comerç i restauració, en vigor des del dia 21 de desembre de 2020 i fins el dia 11 de gener de 2021, per combatre la pandèmia causant de la Covid-19:

En el sector del comerç, les restriccions es mantenen i obliguen a reduir els aforaments fins a un 30% del permès, a més de limitar els horaris de tancament a les 9 del vespre. S’exclouen d’aquesta limitació els establiments comercials minoristes d’alimentació, de begudes, de productes higiènics, d’altres productes de primera necessitat, serveis essencials, farmàcies, ortopèdies, òptiques, centres de veterinària, concessionaris d’automòbil, telecomunicacions, perruqueries i centres d’estètica, i centres de jardineria, que poden romandre oberts d’acord amb les mesures de distància establertes en el Pla sectorial de comerç, aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.

L’horari d’obertura de les activitats de restauració es redueix en horari de matí, de les 07:30 h a les 09:30 h i a migdia, de les 13:30 h a les 15:30 h, on només es podrà fer servei de taula i en cap cas a la barra, amb una limitació d’aforament del 30% al l’ interior del local i d’ un 100% a la terrassa. La resta de la jornada es podrà fer servei de recollida fins les 22:00 i servei a domicili fins les 23:00 hores. S’ha de mantenir una distància de 2 metres entre taules i d’ un metre entre comensals, excepte per a persones que pertanyin a la mateixa bombolla de convivència i amb un màxim de 4 persones per taula.

http://ow.ly/fhe950zGWSM

** Els establiments que encara no apareixen en el mapa o volen actualitzar les seves dades poden enviar les seves dades a través del següent formulari: http://ow.ly/5ACG50zBBbC, per tal de ser incloses al mapa col·laboratiu.

Ara et toca a tu! Ara més que mai! Redescobrim la restauració i el petit comerç de Martorell, ara ens necessita!
Donem vida al nostre poble! Ara i sempre, comerç de proximitat!

#MartorellActua #FemCostat #JuntsAmbRestauració #MapaVirtualMartorell #RedescobrimMartorell #compraalbarri #comerçdeproximitat #FemCostatComerç #MartorellActua #MartorellelMeuComerç

Veure totes les notícies