donem impuls a l'emprenedor!

[RESTAURACIÓ-COMERÇ] Noves mesures restricció COVID-19 (4 gener 2021)

05/01/2021 12:19

Es prorroguen i es modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. Entra en vigor una nova resolució del departament de Salut de la Generalitat, RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, de dijous dia 7 de gener 2021 i fins a les 00:00 hores del dia 18 de gener de 2021.

Com s’ha anat avançant per diferents mitjans, dijous dia 7 de gener 2021 i fins a les 00:00 hores del dia 18 de gener de 2021, entra en vigor una nova resolució del departament de Salut de la Generalitat, RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener, amb noves mesures de restricció per combatre la pandèmia causant de la Covid-19.

En el sector del comerç, s’incrementen les restriccions i només s’autoritza l’obertura de dilluns a divendres (amb tancament total els caps de semana), es mantenen els aforaments en un 30% del permès i l’horari de tancament a les 9 del vespre. A més, se suspen l’obertura de centres i galeries comercials i la de tots els establiments amb superficie de venda superior a 400metres. S’exclouen d’aquesta limitació els establiments comercials minoristes d’alimentació, de begudes, de productes higiènics, d’altres productes de primera necessitat, serveis essencials, farmàcies, ortopèdies, òptiques, centres de veterinària, concessionaris d’automòbil, telecomunicacions, perruqueries i centres d’estètica, i centres de jardineria, que poden romandre oberts d’acord amb les mesures de distància establertes en el Pla sectorial de comerç, aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT.

En el cas dels centres esportius i gimnasos, se suspen l’obertura al públic de les instal•lacions i els equipaments esportius en espais tancats, excepte piscines. Les instal·lacions a l’aire lliure poden romandre obertes amb un aforament del 50% i amb control d’accés (30% en el cas de les piscines), i sota la resta de condicions que imposin els plans sectorials aprovats pel PROCICAT.

L’horari d’ obertura de les activitats de restauració es manté en les condicions de les darreres restriccions de final d’any. Així, és manté l’horari de matí, de les 07:30 h a les 09:30 h i a migdia, de les 13:00 h a les 15:30 h, on només es podrà fer servei de taula i en cap cas a la barra, amb una limitació d’aforament del 30% al l’ interior del local i d’ un 100% a la terrassa. La resta de la jornada es podrà fer servei de recollida fins les 22:00 i servei a domicili fins les 23:00 hores.
S’ha de mantenir una distància de 2 metres entre taules i d’ un metre entre comensals, excepte per a persones que pertanyin a la mateixa bombolla de convivència i amb un màxim de 4 persones per taula.

Per al càlcul dels aforaments podeu contactar amb el departament d’activitats de l’Ajuntament (937750050 extensions 6615 i 6624) que us recordaran el que us correspon i es va calcular durant la primera fase del desconfinament del mes de maig.

Quedem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que us pugui sorgir a través dels serveis habituals de Promoció Econòmica al Molí Fariner  (Tel. 93 775 31 01 • moliempresa@martorell.cat) 

http://www.moliempresa.cat/article/111/Consultes-COVID-19.ca.html

Us recordem que és necessari seguir donant compliment a les mesures d'autoprotecció, seguretat i higiene, amb el desig que continuï el comportament cívic d'emprenedors i veïns per completar el trànsit per cada etapa.

Gràcies per la vostra col·laboració. Junts ens en sortirem !!!


REGIDORIA DE COMERÇ I PROMOCIÓ ECONÓMICA

 

RESOLUCIÓ SLT/1/2021, de 4 de gener

 

Veure totes les notícies