donem impuls a l'emprenedor!

En marxa les sessions informatives de la nova convocatòria de Formació Ocupacional (FOAP 2020)

29/01/2021 13:39

El Centre de Promoció Econòmica inicia amb el curs CP “Confecció i publicació de pàgines web”, les sessions informatives dels cursos atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la nova convocatòria FOAP 2020 dirigits a persones en situació d'atur i que s’impartiran a partir d’aquest mes en modalitat virtual.

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha aconseguit una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades per a l'any 2020-21 (FOAP 2020) per poder impartir en aquesta convocatòria els cursos atorgats de Formació Ocupacional, subvencionats pel mateix SOC i pel Fons Social Europeu. Malgrat que la convocatòria de cursos correspon a l'any 2020, les accions formatives es portaran a terme durant  l'any 2021.

Aquest divendres s’ha realitzat a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell la primera sessió informativa de la nova convocatòria FOAP 2020 amb el curs  Certificat de professionalitat "Confecció i publicació de pàgines web"  .

Aquest curs consta de 600h totals i s’iniciarà el proper 1 de març i fins el 30 d’octubre de 2021 de forma intensiva de dilluns a divendres de 15.30 h a 20.00 h en modalitat aula virtual.

El curs, que pertany a un certificat de professionalitat de nivell 2, té per objectiu que els alumnes aprenguin a crear i publicar pàgines web que integrin textos, imatges i altres elements, utilitzant llenguatges de marques i editors apropiats, i a realitzar els procediments d’instal•lació i verificació d’aquestes pàgines en el servidor corresponent. 
El curs capacita a qualsevol persona a desenvolupar i mantenir pàgines web, mitjançant les eines disponibles de disseny i programació, es creen i administren pàgines web que integrin textos, imatges i altres elements multimèdia, respectant els estàndards d'usabilitat.

Sessions informatives Programació Foap 2020

Des del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell s’han programat per les properes setmanes les diferents sessions informatives de les especialitats formatives a realitzar en aquesta nova convocatòria FOAP 2020:

CP "Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials": 9 de febrer de 2021 a les 10.30h
CP "Activitats auxiliars de Magatzem" : 5 de març de 2021 a les 10.30h
CP “Activitats auxiliars de comerç” :  1 de març de 2021 a les 10.30h
CP "Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals": A concretar
"Alfabetització i informàtica": A concretar
"Creació i gestió de la marca personal i xarxes socials en la cerca d’ocupació": A concretar

Els cursos de formació ocupacional estan adreçats prioritàriament a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne.

Informació i preinscripcions
Les persones interessades en participar han d’omplir el formulari de PREINSCRIPCIÓ ONLINE, o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell • Tel. 93 775 31 01 • moliempresa@martorell.cat) qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 10.00 h i les 13.00 h per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.

Veure totes les notícies