donem impuls a l'emprenedor!

Programa de consolidació d'empresaris individuals-autònoms-EADA-UAB

15/03/2021 11:51

Des de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l'escola de negocis EADA i la Universitat Autònoma de Barcelona, s'impulsa un node actiu a tota Catalunya del programa de consolidació d'empresaris individuals-autònoms (CONSOLIDA'T), del qual es disposa de 80 places subvencionades per cobrir durant les properes setmanes.

CONSOLIDA’T és un programa pràctic en format online, d’assessorament i formació adreçat a persones treballadores autònomes i microempreses. Està destinat a incrementar les competències pròpies de la Gestió Empresarial i estimular la millora en els seus processos de negocis, generant un salt qualitatiu i quantitatiu en la seva eficàcia. El programa està subvencionat i és totalment gratuït per a tots els participants.

Objectius

  •     Comprendre els instruments de gestió moderna de l’activitat econòmica
  •     Aplicar instruments econòmics, financers i jurídics lligats a l’activitat professional
  •     Identificar estratègies i implementar eines per a fer més viable el propi negoci
  •     Adquirir i millorar habilitats directives actuals que permetin un creixement tant personal com professional.
  •     Disposar d’un assessorament personalitzat per part d’un equip d’experts a fi d’aplicar els continguts del programa directament a l’empresa.

 

En el context actual de pandèmia i de dificultats per a tots, s'ha fet una aposta decidida per la qualitat i creiem que és una gran oportunitat per aquests tipus de professionals, avalada per la nostra experiència i reconeixement. En aquest sentit, s'ha preparat una sèrie de píndoles formatives, activitats d'assessorament individual i connexió amb l'ecosistema inversor i empresarial que, juntament amb informació detallada sobre els ajuts actuals i futurs, poden fer molt servei cara als propers anys per a tots.

T’oferim suport per mantenir i millorar el teu negoci davant la irrupció de la COVID-19, amb les accions següents:

  • Fins a 13 hores d’assessorament personalitzat, tant en línia com presencial, per a la reorientació, la potenciació i la cerca de noves oportunitats de negoci.
     
  • Píndoles formatives optatives, en línia i presencials, sobre matèries relacionades amb la gestió del teu negoci. Les matèries es programaran en funció de les necessitats dels treballadors/es autònoms que hi participin (ús de les eines TIC i 2.0, venda en línia, màrqueting digital, mesures de seguretat i salut laboral, etc.).

 

Adreçat a:

Poden participar al programa CONSOLIDA’T les

  •     Persones treballadores autònomes amb residència i domicili fiscal a Catalunya
     
  •     Persones treballadores autònomes econòmicament dependents (TRADE) que depenen econòmicament d’un client, del qual en perceben almenys el 75% dels seus ingressos
     
  •     Persones treballadores autònomes societàries: societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, que acreditin una facturació inferior a 500.000€ en el darrer exercici, i no tinguin més de 4 persones contractades.
     
  •     Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i que la volen reprendre per dur a terme un nou projecte de treball autònom
     
  •     Familiars col·laboradors de les persones treballadores autònomes

 

Desenvolupament del programa - Contingut

Dins el marc del Lideratge, la Innovació i la Sostenibilitat, el programa s’estructura en tres eixos principals: elaboració d’un Pla d’Acció Individual, Sessions d’assessorament per part d’experts en diferents matèries i Píndoles de formació.

Paral·lelament al procés d’assessorament, es duen a terme les píndoles de formació (en format online) amb docents experts d’EADA. Aquestes sessions estan orientades en els següents continguts:

I. Introducció a la gestió de l'activitat econòmica
II. Aspectes jurídics i documentals de l'activitat
III. La gestió comercial i l'atenció al client
IV. Màrqueting digital
V. La gestió eficaç del temps
VI. L'elaboració de pressupostos i la gestió econòmica
VII. El treball en xarxa (networking)
VIII. Sessió de creixement personal
IX. Sessió de formació en comunicació

 

Aquestes sessions es desenvoluparan de forma online, síncrona (amb el docent en directe) i amb una durada d’entre 2 i 3 hores, un o dos cops per setmana.

Es preveu l’inici al proper mes d’abril i  la finalització al setembre (l’agost no és lectiu).

A partir dels coneixements, eines i metodologies obtingudes en la formació i en el decurs de les diferents sessions d’assessorament, el participant treballarà amb l’ajut d’un assessor/mentor personal un Pla d’Acció Individual, un pla de negoci específicament i  directament aplicable a la seva activitat o empresa.

 

Calendari  i  horari:

Aquest programa s'imparteix de 17.00 h. a 20:00h. diversos dimarts i dijous de l'any. Descarrega't el calendari complet per veure exactament els dies de les sessions.

Les persones interessades a participar,  només cal que s'apuntin a la pàgina web del programa o ens facin arribar el formulari que s'adjunta amb les seves dades.

Enllaços relacionats

Programa CONSOLIDA'T

Gencat

Continguts programa

Formulari participació

Díptic

 

Veure totes les notícies