donem impuls a l'emprenedor!

Dissabte tornen les parades de productes no essencials al mercat de Buenos Aires

19/03/2021 11:41

Aquest dissabte, 20 de març, el mercat setmanal de Buenos Aires tornarà a comptar amb totes les seves parades al carrer. Es reincorporen els establiments de productes no essencials al llarg de l’avinguda de Fèlix Duran i Cañameras. Es recorda als propietaris de vehicles que no podran aparcar en aquesta via des de la matinada de divendres a dissabte.

El mercat recuperarà el número habitual de parades. En seran 154, sumant les de productes essencials -fruites, verdures i altres aliments- i les de  no essencials -roba i complements-, absents des del 9 de gener per les restriccions del Procicat. Això comporta una ampliació d’espai d’ús a la totalitat de l’avinguda per al mercat.

ontinuen vigents les mesures de seguretat que han de seguir tots els consumidors, només es permetrà el 30% de l’aforament, serà obligatori l’ús de la mascareta i del gel hidroalcòholic, així com mantenir la distància de seguretat. Hi seguirà havent un control d’entrada i sortida de gent a les parades. Unes mesures que són necessàries perquè encara estem en una situació de risc i cal seguir totes les normes marcades per prevenir els contagis de la COVID-19.

El mercat de Buenos Aires obrirà el seu servei al públic des de les 08.00 i fins a les 14.00h. L’horari de muntat i desmuntat dels paradistes comença a les 06.00 del matí i es perllongarà fins a les 15.00h.

 

Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies