donem impuls a l'emprenedor!

El comerç no essencial podrà obrir els caps de setmana, i el mercat de dissabte de Buenos Aires torna a comptar amb totes les seves parades

19/03/2021 12:14

El govern de la Generalitat va aixecar el confinament comarcal a Catalunya a partir de dilluns 15 de març estarà permès sortir de la comarca i desplaçar-se per tot el territori català i el comerç de fins a 800 metres quadrats podrà obrir tots els dies de la setmana.

Restauració

Els bars i restaurants mantindran l’horari actual d’obertura, que podran atendre clients en els locals entre les 7.30 i les 17.00h. La resta d’horari per  a recollida en establiment o lliurament a domicili.  Menjar per emportar fins les 22 h i repartiment a domicili fins a les 23 h. Interiors: oberts amb el 30% de l’aforament.

Botigues i comerços

  • Poden obrir tota la setmana.
  • Els que no superin els 800m2, amb un 30% d’aforament.
  • Els més grans de 800 m2, si acoten l’espai d’obertura al públic a aquesta superfície i aforament al 30%.

Mercat setmanal Buenos Aires

El mercat setmanal de dissabte de Buenos Aires torna a comptar amb totes les seves parades, les de productes essencials -fruites, verdures i altres aliments- i les de no essencials -roba i complements- mantenint el control i la restricció el 30% de l’aforament

 

En l’àmbit esportiu, es permetran les competicions federades per als menors de 16 anys. A més, es permet l’assistència de públic a les competicions esportives amb seient preassignat, excepte les estatals i internacionals que tenen prohibicions d’altres organismes.

 

Ajuntament de Martorell

Gencat

Infografia noves mesures

 

Veure totes les notícies