donem impuls a l'emprenedor!

Bizbarcelona premia les millors idees en àmbits com el món de l'empresa o la tecnologia mòbil amb dos concursos

12/05/2014 10:58

Bizbarcelona, el saló per a pimes, emprenedors i autònoms, reunirà els millors projectes d'emprenedoria i start-up amb alt potencial de creixement en dues competicions, la BDO&Start Up Competition i la 4YFN Start Up Competition, que es desenvoluparan en el marc del certamen. La primera, organitzada per la firma internacional d'auditoria i serveis legals, fiscals i outsourcing BDO, tindrà lloc el dia 4 de juny en el marc del Dia de l'Emprenedor. La segona està organitzada per la Barcelona Mobile World Capital i seleccionarà els projectes que participaran en la propera edició de l'esdeveniment 4YearsFromNow (4YFN) que se celebrarà durant el Mobile World Congress de l'any 2015.

Les empreses que vulguin participar en la BDO & Start Up Competition de Bizbarcelona han d'estar legalment constituïdes, tenir menys de cinc anys d'antiguitat i presentar un projecte innovador d'àmbit nacional o internacional. Els interessats en aquest concurs han de presentar els seus projectes al web www.bdo.es  abans del dia 19 de maig.

Un comitè de jutges analitzarà els projectes presentats, que han de comptar amb un elevat grau d'innovació i impacte en el mercat, component tecnològic, viabilitat econòmica o escalabilitat internacional, entre altres criteris, i seleccionarà el dia 30 de maig als deu finalistes que defensaran els seus projectes a la sala.

El dia 4 de juny, Dia de l'Emprenedor a Bizbarcelona i en un format d'elevator pitch, les deu empreses finalistes disposaran d'un temps limitat màxim de 4 minuts per presentar els seus projectes al públic i al jurat del concurs, que repartirà un total de 17.000 euros en premis, així com accés a finançament i incubació per part de diverses entitats.

Per la seva banda, el 4YFN Start Up Competition està obert a qualsevol emprenedor o start-up vinculada amb la tecnologia mòbil i que vulgui participar en l'edició de l'any vinent.

Els interessats s'han d'inscriure a la web www.4yfn.com abans del 26 de maig. Un jurat d'experts seleccionarà les millors idees i projectes.

El lliurament de la vuitena edició dels Premis Emprenedor XXI de la Caixa' i la de la 27a edició dels Premis PIMEC completaran el programa de concursos i premis de la quarta edició de Bizbarcelona.

 

FONT: Premsa BIZ BARCELONA

Enllaços relacionats

 

BIZ BARCELONA

BDO & Start Up Competition

4YFN Start Up Competition

Veure totes les notícies