donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell posa en marxa un nou pla d’ocupació dins el projecte “Treball als Barris 2020” contractant a 10 persones aturades

15/04/2021 10:45

L’Ajuntament a través del Centre de Promoció Econòmica ha posat en marxa el passat 7 d’abril un nou pla d’ocupació municipal de millora de l’espai públic, en el marc del projecte “Treball als Barris 2020”, que donarà feina durant 6 mesos a 10 persones de Martorell en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

Els usuaris del nou pla d’ocupació han començat a treballar el 7 d’abril i durant 6 mesos, fins al 6 d’octubre de 2021, prestaran els seus serveis amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, executant realitzant actuacions del Projecte “Millora de l’espai públic i neteja d´espais oberts i edificis del barri de la Vila”.
Els llocs de treball que s’han cobert són 5 netejadors/es i 5 jardiners/es.
Els 10 usuaris del nou pla d’ocupació han realitzat la formació professional obligatòria en prevenció de riscos laborals a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Projecte “Treball als barris” 2020 • Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

El projecte “Treball als Barris“ es tracta d’un dispositiu de suport programes experimentals i de foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció integrat per diferents programes gestionats per l’Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació al barri de La Vila de Martorell.
L’objectiu dels plans d’ocupació emmarcats en aquest programa és que les persones contractades puguin adquirir i/o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general i social programats en el marc del projecte de revitalització del barri de La Vila de Martorell.
 

Veure totes les notícies