donem impuls a l'emprenedor!

“El cafè virtual de la Reempresa”, sessió informativa online per conèixer Reempresa

16/04/2021 11:01

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner organitza el pròxim 28 d'abril a les 12.00 h “El cafè virtual de la Reempresa”, per donar a conèixer les opcions de cessió que ofereix el projecte Reempresa entre els empresaris del territori que volen o tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat.

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la.

Si tens un negoci i estàs pensant en cedir-lo o tancar-lo, el Centre de Reempresa de Catalunya t’ajuda a trobar a una nova persona emprenedora que hi doni continuïtat. Com? Amb una metodologia pròpia i un Marketplace on hi coincideixen tant persones que volen vendre el seu negoci com persones emprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat.

El proper 28 d'abril a les 12.00 h vine a fer un cafè virtual amb nosaltres i t'explicarem com et podem ajudar a trobar un relleu i evitar perdre la feina feta fins ara.

"Cafè de la Reempresa"

L'objectiu del "Cafè de la Reempresa" és permetre als aquests empresaris, que volen o tenen pensat cedir el seu negoci per tal de donar-li continuïtat, conèixer les opcions de cessió que tenen a l'abast gràcies al Centre de Reempresa de Catalunya.

Són molts els motius pels quals les empreses se cedeixen (jubilació, manca de temps, canvi de domicili…) i de la mateixa manera que segueix un procés minuciós per crear una empresa, s'ha de planificar també la cessió. En aquest sentit, el Centre de Reempresa de Catalunya ofereix la possibilitat als empresaris que volen cedir el seu negoci a posar en valor tota la feina feta, a fi d'evitar que tot l'esforç i il·lusió que s'ha invertit en crear l'empresa no s'esvaeixi. En conseqüència, tot i la marxa del cedent, l'empresa podrà seguir el seu curs si es pren com a base tots els anys de gestió anterior i es realitza una transferència del coneixement de manera adequada.

Davant d'aquesta situació, el Centre de Reempresa de Catalunya realitza el "Cafè de la Reempresa" per donar a conèixer als empresaris cedents les opcions de cessió que tenen al seu abast, el procés de transmissió al qual s'enfronten i el conjunt de serveis, sense cap cost, que tenen a la seva disposició.

Què aprendràs?

• El Procés de Reempresa. T’explicarem els diferents passos que seguim un cop una persona s’interessa pel teu negoci: Des de la presentació de les parts, l’acord de confidencialitat o la signatura del contracte de compravenda.

• El nostre Marketplace. T’explicarem com gestionem els anuncis d’empreses a la venda que publiquem a la pàgina web de Reempresa.

El mecanisme Reempresa possibilita la venda d'una empresa existent a fi d'evitar que tot l'esforç i recursos invertits s'esvaeixin per falta de relleu empresarial, possibilitant a més que un emprenedor li doni continuïtat sense haver de passar per la fase de creació i possibilitant el manteniment dels llocs de treball i la posició de mercat existents. El reemprenedor aporta a l'empresa una renovadora línia d'actuació i els mitjans necessaris per la millora i reorientació del negoci.

T’interessa?

La sessió és gratuïta i t’hi pots inscriure a través del següent formulari. Per més informació contacteu al telèfon 93 775 31 01 o per correu electrònic moliempresa@martorell.cat

Enllaç relacionat

Obtindràs més informació sobre Reempresa al web www.reempresa.org.

Cafè virtual Reempresa Martorell

 

Veure totes les notícies