donem impuls a l'emprenedor!

4ª Edició del "Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal" organitzat per la Fundació Caixa d’Enginyers

22/04/2021 08:11

La Fundació Caixa d’Enginyers obre el termini d’inscripció a la 4ª edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’, concurs que impulsa el desenvolupament de projectes en fase inicial i que compta amb una dotació econòmica de 10.000€.

La Fundació Caixa d’Enginyers és una entitat de caràcter privat i sense ànim de lucre, que neix amb la voluntat de desenvolupar un compromís amb la societat i de gestionar aquells recursos destinats a la promoció i execució de diverses activitats per al foment d’una societat més justa i cohesionada.

El concurs impulsa el desenvolupament de propostes emprenedores, relacionades amb la ciència, la tecnologia, la innovació i la sostenibilitat, amb especial interès pels projectes que advoquen per la preservació del medi ambient.

L’objectiu de la Fundació Caixa d’Enginyers amb el concurs és donar suport a l’emprenedoria i contribuir a la transformació d’idees de negoci en empreses reals. En aquesta convocatòria, s’hi poden presentar idees de negoci en fase inicial de tot el país.

"El 2020, amb més 140 projectes presentats, vàrem batre el nostre propi rècord, van ser treballs de gran qualitat. En aquesta quarta edició del ‘Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal’ convidem a participar a tots aquells que vulguin testar la seva idea de negoci.”, explica Iñaki Irisarri, Coordinador de la Fundació Caixa d’Enginyers.

Comitè de Selecció Premi Idees Innovadores

El Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal compta amb un Comitè de Selecció encarregat d’avaluar la viabilitat de cada projecte i de seleccionar-ne els 10 millors, que rebran sessions individuals i en grup per a acabar de definir les seves idees de negoci durant els tres mesos següents a l’enviament dels projectes.

El nom del projecte guanyador es farà públic durant el mes de juliol.

Els interessats poden consultar les bases del concurs i emplenar el formulari d’inscripció a través de https://premioideasinnovadoras.com/ca/ fins al 4 de maig de 2021.

 

Enllaços relacionats

Fundació Caixa d’Enginyers.

Premi Idees Innovadores Isabel P. Trabal

Inscripcions

Veure totes les notícies